HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Sep 30, 2012

Cantik dengan Beutskin Essence | Rahsia Kecantikan Adira AF

Assalamualaikum..(^_^)

Hepy Sunday Day u olls~~ Weekend ni Wawa takde buat apa sangat. Juz duduk bilik and layan movie korea sampai lebam. huhu Cuma harini lah keluar g rumah lecturer sekejap tengok baby. huhu And dapat lah makan freekan? huhu 

Ok..straight to the point. Malam ni Wawa just nak kongsi dengan u olls semua pasal produk yang mana memang tengah hot sekarang ni. Sampaikan stok di HQ pun boleh habis. Jarang ada kes yang berlaku macam ni. Itu menunjukkan yang produk ni betol-betol berkesan. And lain tak bukan produk ni adalah:

-
-
-
-
-

BEUTSKIN ESSENCE..hehe (^_^)

“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”

Rahsia untuk Kulit Lebih Cerah, Mulus, Gebu dan Awet Muda selalu


And apa yang penting.. produk BE ni adalah halal and also ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KMM).



BEUTSKIN ESSENCE 
(mempunyai kelulusan daripada KMM dan juga HALAL)
No Pendaftaran : MAL08031430TR
Kandungan : 500mg x 60 capsule

Dosage yang disarankan :
Sekiranya mampu : Pagi 2 biji selepas bangun tidur dan 2 biji malam bila nak tidur. Ambil ketika perut kosong. And jarakkan 1jam baru sarapan. 
Bagi yang tidak mampu: 2 biji pada waktu malam. 

Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun
Boleh : Ibu2 yang menyusu baby dan juga yang dalam pantang
Tidak Boleh: Diambil oleh wanita mengandung


5 FAKTOR UTAMA KECANTIKAN SEBENAR :- 

1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan
4. Metabolik - Metabolisma stabil
5. Anti-Pengoksidaan - awet muda
6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman

Sedikit info mengenai Beutskin Essence: 

Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE:

3 hari :- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari :-Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.Penggunaan jangka masa panjang :- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.



Ni adalah produk yang diamalkan oleh Adira AF, Isma AF, Saida AF (kakak Dato' Siti), Rozie (kakak ipar Dato' Siti) and yang terbaru adalah Stacy. Yang makan ni semua artis. Coz dorang tengok perubahan yang berlaku pada Adira memang betol-betol berkesan. Siapa tak nak jadi camtu kan? huhu 




Dah lihatkan perubahan yang berlaku pada dorang ni. Tu testimoni daripada artis-artis yang consume BE ni. Sekarang kita tengok lagi testimoni dari bukan artis lah. Memang tak rugi siapa yang cuba..kesihatan and kecantikan terjaga.. :D






Inilah hasilnya mereka yang consume BE..cantik kan? Jelez tau Wawa tengok. huhu BE ni bukan hanya untuk mencerahkan kulit malah ianya berfungsi sebagai supplement kepada badan. And ada individu yang ambil BE ni tak sampai 2 minggu dah nampak kesan. Tapi semua tu bergantung kepada hormon individu tu jugak ye and haruslah juga consistent dalam pengambilannya. Minimum adalah 3 months and ianya sama sahaja bagi mana-mana produk tak kira cosmetic or supplement pengambilan adalah 3 bulan. :)

So..kepada sesiapa yang ingin mencuba Beutskin Essence ni boleh lah membuat order dengan Lavender Scarf di mana kami ada menyediakan produk ni. And apa yang besh..pembelian pertama je dah melayakkan u olls untuk jadi agen tau. Besh kan? Tak yah beli banyak kali. Beli sekali je dah boleh jadi agen. And if ada yang nak trial pack dulu pun boleh. Takde masalah.. Anything juz PM at :


email : waazay@gmail.com

SMS/Whatsapp - 0139831503


HARGA HANYA:

SEKOTAK = RM240.00/60capsules 

KOTAK KE-2 DAN SETERUSNYA = RM200/60capsules



**** Belian sekotak pertama melayakkan anda menjadi Agen!
****add postage RM6 SM / RM9 SS

and for trial pack:

10biji = RM40

20biji = RM80

30biji = RM120

40biji = RM160



SAMA-SAMA KITA MENJAGA KECANTIKAN + KESIHATAN.. :)

Sep 26, 2012

Berwajah baru..

Assalamualaikum..(^_^)

Alhamdulillah..akhirnya Wawa update jugak blog setelah sekian lama tak update. huhu And harini nak kongsi yang blog Wawa dah berwajah baru. Tadi je baru Ilham Liyana setupkan. hehe Dah lama dah niat nk suh yana buat akan..tapi tak berkesempatan and last week tak silap..yana anta email cakap dye boleh buatkan. Wawa pun dengan laju nya nak2!! hehehe Bukan pe..dah lama rasanya blog tak ceria. So..dengan adanya template baru ni, Wawa akan lebih rajin untuk update blog. hehe 

Kepada sesiapa yang berminat design yang simple + comey + cute or apa-apa je theme..boleh lah ke blog Yana untuk tempahan. Iallah if dye ada masa dye akan buatkan. Harga bergantung kepada dye ye. Yang penting murah je.. hehe 





Apa pendapat u ollss?? Ok tak? hehe :)


 p/s: gigih ciapkan entry aktiviti weekend haritu. Semangat ni!! hehe 

Sep 17, 2012

Pemenang bagi Contest review..

Assalamualaikum..(^_^)

Lamanya Wawa tak update blog..rasa macam sangat-sangat lama tak bukak. Maafkan saya. hehe Disebabkan diri yang buat-buat bizi ni lah tak dapat update. Amatlah rugi. Tapi alhamdulillah..malam ni Waw a dapat jugak update. Khas untuk nama pemenang contest review yg tamat 16 September baru ni. Maaf ye Wawa lambat update. huhu 

Straight to the point.. pemenang-pemenangnya adalah :

1) Review and blog terbaik : 
RM50 duit raya 

+++ Nabila Medan

2) Tempat pertama : 
1x RM20 cash voucher KFC, Ayamas dan Pizzahut

+++ Bieyshastory.blogspot.com

3) Tempat kedua : 
1x RM10 cash voucher KFC, Ayamas dan Pizzahut

+++ Anisempoi

4) Tempat ketiga : 
1x RM5 cash voucher KFC, Ayamas dan Pizzahut

+++ sukesukicikkeyrah 



Tahniah kepada pemenang!!!! Sila tuntut hadiah anda dengan memberi details di email Wawa dengan secepat yang mungkin:
aireen1503@gmail.com 

Terima kasih kepada yang sudi join contest ini.. :)

Sep 13, 2012

Contest : Review Jomhosting Hosting Malaysia Terbaik

Assalamualaikum..(^_^)

*Sticky post. Sila scroll ke bawah untuk entry terbaru*

Seperti yang telah Wawa war-warkan sebelum ni yang Wawa akan mengadakan 1 contest  untuk kawan-kawan blogger. Actually bukan lah contest sangat..ianya juz review and ofcoz ianya amatlah simple seperti yang lepas jugak dan hadiah yang ada mengancam. Siap ada duet raya lagi tau.. :) And untuk pengetahuan semua, contest review ni sepenuhnya ditaja oleh Jomhosting.net - Hosting Malaysia Terbaik dengan kerjasama Kadkahwincantik.com dan Wawa Abdullah Dan secara rasminya contest ni bermula malam ni. Wawa berharap agak contest ni mendapat sambutan dari kawan-kawan semua kerana hadiah yang ada berbaloi-baloi~~ Rugi siapa yang tak join tau..hehe And seperti biasa ada..mestilah ada syarat-syarat nya.. ^_^




Syarat-syarat:

Syarat-syarat yang ada cukup senang untuk semua blogger join coz ianya simple as peanut! hehe Jom tengok apa syarat-syarat yang ada..

1. Tajuk review haruslah --> Contest : Review Jomhosting Hosting Malaysia Terbaik.
Tulis post ringkas mengenai Jomhosting ni. 
*maklumat lanjut boleh refer http://jomhosting.net/about-us.html*

2. Kemudian, letakkan sekali gambar di atas dan linkkan kepada 
http://jomhosting.net/webhosting.html

3. Jangan lupa untuk letak link penaja:

4. And, jangan lupa tinggalkan link beserta dengan entry masing-masing di ruangan comment. :)

5. Tarikh contest review ni bermula 17/7/2012 - 13/9/2012.. 


Ok..dah tengok syarat-syarat kan? Ala..simple je tu..tutup mata pun surenye u ollss boleh join contest review ni..hehe So...sekarang masa untuk hadiah. Mesti semua nak tahu hadiah apa kan? Antara hadiah yang disediakan :


Hadiah-hadiahnya :


1) Review dan blog terbaik :
RM50 duit raya

2) Tempat Pertama :
1x RM20 cash voucher KFC, Ayamas dan Pizzahut

3) Tempat Kedua :
1x RM10 cash voucher KFC, Ayamas dan Pizzahut

4) Tempat ketiga :
1x RM5 cash voucher KFC, Ayaman dan Pizzahut



voucher untuk peserta yg bertuah.. :)


Keputusan adalah muktamad para juri dan akan dimaklumkan beberapa hari selepas contest tamat (13 September 2012). So..jangan lepaskan peluang untuk dapat duet raya! And voucher boleh guna untuk bukak puasa! hehe 




SELAMAT MENCUBA & JANGAN SEGAN UNTUK JOIN!

HADIAH MENARIK MENANTI ANDA. HAPPY BLOGGING! ^_^


p/s: Kak Rina Salleh pun pengguna JomHosting.net tau..kelas kak Rina.. :)