HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Sep 30, 2012

Cantik dengan Beutskin Essence | Rahsia Kecantikan Adira AF

Assalamualaikum..(^_^)

Hepy Sunday Day u olls~~ Weekend ni Wawa takde buat apa sangat. Juz duduk bilik and layan movie korea sampai lebam. huhu Cuma harini lah keluar g rumah lecturer sekejap tengok baby. huhu And dapat lah makan freekan? huhu 

Ok..straight to the point. Malam ni Wawa just nak kongsi dengan u olls semua pasal produk yang mana memang tengah hot sekarang ni. Sampaikan stok di HQ pun boleh habis. Jarang ada kes yang berlaku macam ni. Itu menunjukkan yang produk ni betol-betol berkesan. And lain tak bukan produk ni adalah:

-
-
-
-
-

BEUTSKIN ESSENCE..hehe (^_^)

“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”

Rahsia untuk Kulit Lebih Cerah, Mulus, Gebu dan Awet Muda selalu


And apa yang penting.. produk BE ni adalah halal and also ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KMM).



BEUTSKIN ESSENCE 
(mempunyai kelulusan daripada KMM dan juga HALAL)
No Pendaftaran : MAL08031430TR
Kandungan : 500mg x 60 capsule

Dosage yang disarankan :
Sekiranya mampu : Pagi 2 biji selepas bangun tidur dan 2 biji malam bila nak tidur. Ambil ketika perut kosong. And jarakkan 1jam baru sarapan. 
Bagi yang tidak mampu: 2 biji pada waktu malam. 

Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun
Boleh : Ibu2 yang menyusu baby dan juga yang dalam pantang
Tidak Boleh: Diambil oleh wanita mengandung


5 FAKTOR UTAMA KECANTIKAN SEBENAR :- 

1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan
4. Metabolik - Metabolisma stabil
5. Anti-Pengoksidaan - awet muda
6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman

Sedikit info mengenai Beutskin Essence: 

Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE:

3 hari :- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari :-Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.Penggunaan jangka masa panjang :- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.



Ni adalah produk yang diamalkan oleh Adira AF, Isma AF, Saida AF (kakak Dato' Siti), Rozie (kakak ipar Dato' Siti) and yang terbaru adalah Stacy. Yang makan ni semua artis. Coz dorang tengok perubahan yang berlaku pada Adira memang betol-betol berkesan. Siapa tak nak jadi camtu kan? huhu 




Dah lihatkan perubahan yang berlaku pada dorang ni. Tu testimoni daripada artis-artis yang consume BE ni. Sekarang kita tengok lagi testimoni dari bukan artis lah. Memang tak rugi siapa yang cuba..kesihatan and kecantikan terjaga.. :D






Inilah hasilnya mereka yang consume BE..cantik kan? Jelez tau Wawa tengok. huhu BE ni bukan hanya untuk mencerahkan kulit malah ianya berfungsi sebagai supplement kepada badan. And ada individu yang ambil BE ni tak sampai 2 minggu dah nampak kesan. Tapi semua tu bergantung kepada hormon individu tu jugak ye and haruslah juga consistent dalam pengambilannya. Minimum adalah 3 months and ianya sama sahaja bagi mana-mana produk tak kira cosmetic or supplement pengambilan adalah 3 bulan. :)

So..kepada sesiapa yang ingin mencuba Beutskin Essence ni boleh lah membuat order dengan Lavender Scarf di mana kami ada menyediakan produk ni. And apa yang besh..pembelian pertama je dah melayakkan u olls untuk jadi agen tau. Besh kan? Tak yah beli banyak kali. Beli sekali je dah boleh jadi agen. And if ada yang nak trial pack dulu pun boleh. Takde masalah.. Anything juz PM at :


email : waazay@gmail.com

SMS/Whatsapp - 0139831503


HARGA HANYA:

SEKOTAK = RM240.00/60capsules 

KOTAK KE-2 DAN SETERUSNYA = RM200/60capsules



**** Belian sekotak pertama melayakkan anda menjadi Agen!
****add postage RM6 SM / RM9 SS

and for trial pack:

10biji = RM40

20biji = RM80

30biji = RM120

40biji = RM160



SAMA-SAMA KITA MENJAGA KECANTIKAN + KESIHATAN.. :)

31 comments

September 30, 2012 at 11:36 PM

nampak mcm mujarab..tapi xmampu sbb mahal sngt...Tskkk...T.T

October 1, 2012 at 11:54 AM

@hazanis: huhu..alhamdulillah..yg mkn setakat ni ade perubahan dear.. :) if xnk beli sekotak..trial pack ade dear.. :)

October 1, 2012 at 4:43 PM

mahalnya..! tapi kesannya mmg menakjubkan..

October 1, 2012 at 6:32 PM

mungkin boleh tulis sket trial pack tu cmne pakej die? kikiki~

October 1, 2012 at 6:39 PM

@Cik Nur : betol tu cik nur..walaupun mahal..tp berbaloi.. nak try yg trial pack pun boleh. :)

October 1, 2012 at 6:39 PM

@ Farah Zaini : hehe..mekaseh ingtkn sy.. and now dh update trial pack..hehe

October 2, 2012 at 10:54 AM

adoii.. kne pk tujohratupatblas kali baru leh beli.. heheh

October 3, 2012 at 3:44 PM

@aizu's life : hehe..eli yg trial pack pun boleh if nak jimat.. :)

October 9, 2012 at 9:05 PM

ramai dah cakap pasal nih.. uwarghhhh kenapa mahal sgt ? :'(

October 16, 2012 at 9:27 AM

mcm best jer....nak try yang trial laaa

October 16, 2012 at 9:56 AM

@Miss Sue: alhamdulillah..berkesan dear.. if nk trial pack pun boleh.. awak whatsapp sy k.. :)

October 19, 2012 at 11:39 PM

Salam, kt kdai mne ad jual produk ni? X kn kt internet je,,....

October 19, 2012 at 11:40 PM

Kat mana ada jual produk ni ? Takkan kat dalam internet je..

October 20, 2012 at 9:27 AM

@Nor Sahila: klau kat kedai sy xtau dear..coz mostly mmg produk ni dorg jual dalam internet je..huhu

if nak beli boleh whatsapp sy k..:D

October 29, 2012 at 11:34 PM

mahal nye...selepas berapa lame nmpk effect die???kalo da ok..boleh berhenti x??

November 9, 2012 at 12:35 AM

saya berminat nak cuba trial pack la. macam mana nak beli ye?

November 9, 2012 at 1:55 AM

@bells.fzl: untuk order..awak whatsapp or msj sy ye dear.. ntn sng nk bincang.. :)

November 12, 2012 at 3:37 PM

klau mkn selang 1 hari boleh ke? my auntie tnye

November 12, 2012 at 3:37 PM

klau mkn selang 1 hari boleh tak?

November 19, 2012 at 9:14 PM

Tumpang berniaga ye......sapa2 nak beli dan inject vitamin c cologen,glutax 5g,roche,plasenta akak jual dan inject customer sekali....sekotak semua brand rm 150.00 sms or wasap 0194803904

November 26, 2012 at 5:10 PM

idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH

December 26, 2012 at 7:38 PM

@syuhada adaa : boleh dear..xde mslh..tp effect dye lmbt la dpt..coz pengambilan supplement ni setiap hari..huhu

December 27, 2012 at 9:26 PM

baru makan BE 2 hari , kulit muka memang terasa licin lain macam jer.
betul2 terasa. memang ada perubahan la sis =)

December 28, 2012 at 11:55 AM

Huhu...betol tu dear..kulit rse lebih licin kan? Saya pun same..hehe trs mkan and nnt akan ade lg perubahan nya..😊

January 5, 2013 at 2:20 PM

hai miss wawa, sorry sy tak bley nak whtsapp la. mcm mna ye kalo sy nak tye lebih lnjut psl ni?

January 5, 2013 at 2:21 PM

hai miss wawa, sorry sy tak bley nak whtsapp awk la. whtsapp sy buat hal. mcm mna kalo sy nak tye lbih lnjut psl ni ye?

January 5, 2013 at 8:25 PM

@bells.fzl : hye dear.. ok..klau cmtu..awak email sy : aireen1503@gmail.com.. sy ingt nk comment kat blog awk..tp private lak...xleh view..huhu

January 29, 2013 at 4:31 PM

kalau brhnti mkn bda ne,kulit kmbli asal ke?

January 29, 2013 at 4:32 PM

bile brhnti mkn,kulit kmbli asal ke?

Post a Comment