HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Sep 26, 2012

Berwajah baru..

Assalamualaikum..(^_^)

Alhamdulillah..akhirnya Wawa update jugak blog setelah sekian lama tak update. huhu And harini nak kongsi yang blog Wawa dah berwajah baru. Tadi je baru Ilham Liyana setupkan. hehe Dah lama dah niat nk suh yana buat akan..tapi tak berkesempatan and last week tak silap..yana anta email cakap dye boleh buatkan. Wawa pun dengan laju nya nak2!! hehehe Bukan pe..dah lama rasanya blog tak ceria. So..dengan adanya template baru ni, Wawa akan lebih rajin untuk update blog. hehe 

Kepada sesiapa yang berminat design yang simple + comey + cute or apa-apa je theme..boleh lah ke blog Yana untuk tempahan. Iallah if dye ada masa dye akan buatkan. Harga bergantung kepada dye ye. Yang penting murah je.. hehe 





Apa pendapat u ollss?? Ok tak? hehe :)


 p/s: gigih ciapkan entry aktiviti weekend haritu. Semangat ni!! hehe 

8 comments

September 26, 2012 at 10:41 PM

hai salam kenal. cntik header :)

September 26, 2012 at 10:48 PM

wahh..mmg nampak lain dari sebelum ni.. :)
cntikk..

September 26, 2012 at 10:48 PM

@siti : thanks dear.. salam kenal juga.. :)

September 27, 2012 at 9:26 AM

header tu nice.. memang sesuai untuk gegurl..

September 27, 2012 at 10:56 AM

@Cik Nur: hehe..mekaceh CIk Nur.. :)

September 27, 2012 at 10:56 AM

@Al Kisah: hehe..mekaceh.. :)

September 27, 2012 at 1:42 PM

Cantek la blog Wawa ni ! Seyez lawa gyle .. semua cantik . Dari header , sampai lah footer nye . Cantik ! :D

September 27, 2012 at 4:51 PM

@roziahojijie : thank u so much for ur compliment dear.. :)

Post a Comment