HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Aug 2, 2012

1st day berbuka di rumah..

Assalamulaikum..(^_^)

Alhamdulillah..akhirnya Wawa dah kat umah. Sungguh nikmat bila berada di rumah sendiri. huhu Around jam 6am tadi sampai. Without any planning..Wawa pun tido lah sampai ke tengahari. Penat duk dalam bas 9jam tak habiz lagi. huhu Ok lah..juz nak share apa yang my mum masak untuk kami bertiga. Since before ni mum Wawa sorang-sorang bukak pose..so..bekalan makanan kat rumah pun cukup makan untuk mum sorang je. huhu And menu hari ni..my mum masak kan nasi minyak + ayam masak merah. Juz simple makanan coz nak g pasar dah lewat + traffic jam. So..masak apa yang senang je lah. huhu Check it out~ 


nasi yang cukup lemak + sedap..my mum juz makan ngn ikan goreng.huhu 

faveret wawa n adeq.. :)

acar cincai..mak wawa malas nk wat cantik-cantik..huhu

harini sambal belacan ni sedap. habis kitorg makan.huhu

AND

pencuci mulut. seriously manis sgt..ni pun dok tengah makan sambil update..huhu 


Ergggg..alhamdulillah..kenyang berbuka hari ni.walaupun juz makanan simple.. :) u olls harini berbuka menu apa?  :)


p/s: 8hari lg contest Wawa nak abiz..siapa-siapa yang belum join..still boleh join. :)
p/s/s: update untuk tatapan anak cucu masa depan.hehe 

11 comments

August 2, 2012 at 10:29 PM

telan air liur tngok hee

August 3, 2012 at 8:49 AM

saya trliur ngan ayam masak merah.
puasa.... puasa...

August 3, 2012 at 1:02 PM

silap time masuk sini.. tengahari ni..mmg terliur tgk makanan..!

August 3, 2012 at 1:09 PM

adessss!
sangat terliur tgk ayam tu. Hihi =D

August 3, 2012 at 1:36 PM

@cikeyrah: hehe..tu la..sy pun ngah telan air liur gak ni...huhu

August 3, 2012 at 1:36 PM

@lurun namzar: sabar lurun namzar..puasa..puasa..hehe

August 3, 2012 at 1:37 PM

@Cik Nur : heheh..cik nur kelakar la..xpe2...bbrp jam je lagi.. :)

August 3, 2012 at 1:38 PM

@ laskar pelangi : huhu.. tu la..nsb sy upate smlm..klau br lah bru update ni..mau telan air liur ni..huhu

August 3, 2012 at 6:48 PM

alahaiiii ... dugaan . haha

August 4, 2012 at 1:16 AM

eeee dapnyerrr...

August 16, 2012 at 2:12 PM

TERBAIKK!:D

Post a Comment