HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Jul 27, 2012

How To Style Ur Palazzo Pants

Assalamualaikum..(^_^)


Sekarang ni Wawa tengah cari idea nak gayakan my palazzo pant yang Wawa beli tym kat Krabi aritu untuk aktiviti weekend ni. Before ni Wawa dah pakai..tapi takdelah sampai nak bergaya kan. Juz pakai biasa-biasa je. Tapi memandangkan this weekend Wawa akan ke KL untuk distribute questionaire kat shopping mall. Dan..memandangkan jugak kita sekarang di bulan ramadhan and my lecturer pulak nak suh pakai lebih ke arah smart + kemas + formal..Wawa pun terpikir untuk pakai palazzo hari sabtu ni. huhu Kirenye ok lah kan? Longgar sikit palazzo ni. huhu Tapi tu lah..still searching the best look untuk digayakan and lucky me..time google jumpe something yang maybe Wawa boleh try. Tu pun kalau rasa macam ok dengan outfit yang sedia ada. Kalau tak..pakai jelah baju yang ada..huhu 


g kelas pakai cmni..macam cantik je ek..nnti sure org tanya..suar baru beli ye. nak-nak lagi budak laki..huhu

lebih kepada santai. Kalau kuar ngn kawan..Wawa pakai camni je. Simple cket..hehe :D

cantik digayakan pada event yang tak berapa formal. Nak-nak lagi dengan tmbhn accessory clutch tu.. :)


AND tiba-tiba..Wawa jumpe style pallazo yang berhijab. Sangat cantik + nice. Inspiration untuk cuba pakai weekend ni..huhu 


cantik + sopan + lebih kurang formal jugak la.. Inspiration untuk cuba pakai camni weekend ni..maybe Wawa boleh try..tapi tu lah..kameja lak xde..huhu  Xpe..kita cari alternatif laen. huhu 

Kat sini Wawa share 1 video yang Wawa jumpe dye stylekan palazzo dye..hehe Walaupun u olls dah tengok..Wawa tetap jugak nak share.. Sharing is caring! hehe :P





p/s: Bulan pose amat lah kering idea untuk update blog. Blog lemah sama macam tuan dye..huhu

p/s/s: Dah join contest Wawa? Kali ni macam xde sambutan je kan? huhu Takpelah..masih byk masa yang ada..so..kepada siapa-siapa yang belum join.. Wawa mengalu-alukan untuk join. Rugi tau x join. Ada duet raya and voucher free tu.. huhu 

sumber: ehsan google.. :)

13 comments

July 27, 2012 at 1:50 PM

nanti upload la gambar wawa pakai palazzo okay^^

July 27, 2012 at 2:16 PM

cantik..mmg sesuai untuk org tggi..nur katekk..xsesuai kot..

July 28, 2012 at 4:29 AM

orang tinggi sesuai la pakai palazzo ni...tinggi mcm awak baru cantik..hikss macam saya xsesuai langsung..ehem btw follow sini ..:))

July 31, 2012 at 12:04 AM

@Wanieys: ala..sory dear.. tym what keje aritu xde pun amek gmbr..coz sibuk nk cari org suh jwb questionaire..hehe

July 31, 2012 at 12:05 AM

@Cik Nur: Cik Nur xcuba xtau..pasni kene cuba tau Cik Nur.. :)

July 31, 2012 at 12:06 AM

@hazanis: sy pun xtinggi dear..pakai pun coz nk cbe..huhu u should try it. :)

August 4, 2012 at 1:46 PM

palazzo pants ni mule2 myra ingt just certain people can wear it,but when myra saw one of my classmate worn it..its looks suitable for her.wlaupun die chubby its still looks better for her.hehe.

August 4, 2012 at 6:41 PM

@Myra Abdullah : huhu...tol tu Myra..dlu Wawa mmg x confident nak pakai..tp mcm mn entah hari tu terasa sgt nk try pakai..so..bile pakai..rse mcm xde pape pun..myb sbb confident kot..huhu

August 6, 2012 at 1:40 PM

alar, nak tengok pic sis wawa juga. Comel lar blog ni plus tuan dia skli :p

August 6, 2012 at 5:28 PM

@NurAisyah : huhu.sory dear..xde gmbr la..next tym kalau wawa pakai..wawa amek k..:) owh..thanks dear..hehe ^_^

August 6, 2012 at 6:53 PM

cik siti teringin nak pkai seluar ni..tapi adik2 cik siti cakap tak cantik...huhu...sebab cik siti tak brp nak tinggi...nnt nmpk lagi kementot(pendek) plak bila pkai sluar ni

August 6, 2012 at 7:06 PM

@eimah siti : owh..yeke? It's ok dear..untuk nmpk effect tggi..eimah pakai la high heels and jgk baju yg kasi effect tggi like kebaya..huhu just my opinion..:)

January 29, 2013 at 11:41 PM

Eyz sdg mghadapi masalah mcmna nak gayakan palazzo nie..hihi..parcel palazzo Eyz bru dpt hari nie tp tercari2 mcmna nak gayakan dan baju tudung apa yg sesuai..entri nie membantu Eyz buat pilihan..hihi

Post a Comment