HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Sep 13, 2012

Contest : Review Jomhosting Hosting Malaysia Terbaik

Assalamualaikum..(^_^)

*Sticky post. Sila scroll ke bawah untuk entry terbaru*

Seperti yang telah Wawa war-warkan sebelum ni yang Wawa akan mengadakan 1 contest  untuk kawan-kawan blogger. Actually bukan lah contest sangat..ianya juz review and ofcoz ianya amatlah simple seperti yang lepas jugak dan hadiah yang ada mengancam. Siap ada duet raya lagi tau.. :) And untuk pengetahuan semua, contest review ni sepenuhnya ditaja oleh Jomhosting.net - Hosting Malaysia Terbaik dengan kerjasama Kadkahwincantik.com dan Wawa Abdullah Dan secara rasminya contest ni bermula malam ni. Wawa berharap agak contest ni mendapat sambutan dari kawan-kawan semua kerana hadiah yang ada berbaloi-baloi~~ Rugi siapa yang tak join tau..hehe And seperti biasa ada..mestilah ada syarat-syarat nya.. ^_^




Syarat-syarat:

Syarat-syarat yang ada cukup senang untuk semua blogger join coz ianya simple as peanut! hehe Jom tengok apa syarat-syarat yang ada..

1. Tajuk review haruslah --> Contest : Review Jomhosting Hosting Malaysia Terbaik.
Tulis post ringkas mengenai Jomhosting ni. 
*maklumat lanjut boleh refer http://jomhosting.net/about-us.html*

2. Kemudian, letakkan sekali gambar di atas dan linkkan kepada 
http://jomhosting.net/webhosting.html

3. Jangan lupa untuk letak link penaja:

4. And, jangan lupa tinggalkan link beserta dengan entry masing-masing di ruangan comment. :)

5. Tarikh contest review ni bermula 17/7/2012 - 13/9/2012.. 


Ok..dah tengok syarat-syarat kan? Ala..simple je tu..tutup mata pun surenye u ollss boleh join contest review ni..hehe So...sekarang masa untuk hadiah. Mesti semua nak tahu hadiah apa kan? Antara hadiah yang disediakan :


Hadiah-hadiahnya :


1) Review dan blog terbaik :
RM50 duit raya

2) Tempat Pertama :
1x RM20 cash voucher KFC, Ayamas dan Pizzahut

3) Tempat Kedua :
1x RM10 cash voucher KFC, Ayamas dan Pizzahut

4) Tempat ketiga :
1x RM5 cash voucher KFC, Ayaman dan Pizzahut



voucher untuk peserta yg bertuah.. :)


Keputusan adalah muktamad para juri dan akan dimaklumkan beberapa hari selepas contest tamat (13 September 2012). So..jangan lepaskan peluang untuk dapat duet raya! And voucher boleh guna untuk bukak puasa! hehe 




SELAMAT MENCUBA & JANGAN SEGAN UNTUK JOIN!

HADIAH MENARIK MENANTI ANDA. HAPPY BLOGGING! ^_^


p/s: Kak Rina Salleh pun pengguna JomHosting.net tau..kelas kak Rina.. :)

28 comments

July 20, 2012 at 9:07 PM

menarik contest ni..insyaAllah akan dijoin nanti..tq invite :)

July 20, 2012 at 10:25 PM

insyaallah..nnt mama sertai yer
salam ramadhan

July 20, 2012 at 10:36 PM

http://gulahatimama.blogspot.com/2012/07/contest-review-jomhosting-hosting.html

July 20, 2012 at 11:12 PM

I like it..
salam kenal dari saya.. :)

July 21, 2012 at 6:58 AM

wah.. gud luck kepada mereka yang mencuba tau.. :)

July 21, 2012 at 12:21 PM

thanks invite, dah join :)

http://www.anisempoi.com/2012/07/contest-review-jomhosting-hosting.html

July 21, 2012 at 12:58 PM

kita join :)
http://appleshera.blogspot.com/2012/07/contest-review-jomhosting-hosting.html

July 21, 2012 at 1:21 PM

Sha join :)
http://bieyshastory.blogspot.com/2012/07/contest-review-jomhosting-hosting.html

July 21, 2012 at 2:45 PM

join ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/contest-review-jomhosting-hosting.html

July 21, 2012 at 6:49 PM

bab makan2 ni ramai nak join contest ! kan kan? :D

July 23, 2012 at 9:44 AM

wawa..thanks ajak nyue join content..tp xdpt nk join..nyue sgt2 bz skang ni...

salam ramadan wawa :)
selamat menjalani ibadat puasa taw :)

July 24, 2012 at 11:23 AM

memang menarik tapi skang ni memang tak sempat pon nak join pape.nak update blog pon susah.banyak urusan.waaaaaa

July 24, 2012 at 9:34 PM

tq invite insyaallah ada kelapangan sblm trkh tutup akan join :))

July 26, 2012 at 6:24 PM

wah..ada masa nanti..chik as nak join gak ler..

July 26, 2012 at 6:29 PM

wah dapat voucher , duit raya lg 50 . menarik . insyaallah jika ade kesempatan sy join :)

follow :D

July 29, 2012 at 5:10 AM

you have such a cute blog, dear :) keep up the great work!

xoxo FlirtingwithFashion

July 29, 2012 at 10:09 AM

join^^

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/07/contest-review-jomhosting-hosting.html

August 3, 2012 at 6:46 PM

WOWWW duit raya 50 ... sape lah kan yg akn menang ..

August 7, 2012 at 9:28 PM

Macam best jek contest nie.. ;)

Supian Mustapa menulis tentang: KAD KREATIF TERHANGAT BULAN JULAI OGOS 2012

August 10, 2012 at 11:25 PM

adiah mnrik dah ni.hehe

August 13, 2012 at 8:30 AM

insyaALLAH dear :DD

August 13, 2012 at 9:29 AM

kalau ada kelapangan saya join ;)

mekasih doakan saya,salam 24 ramadhan :)

August 14, 2012 at 12:14 PM

Gudluck yau !:)

August 14, 2012 at 2:22 PM

baik2 akan cuba... hee..

akan cuba.. :)

August 27, 2012 at 3:06 PM

contest wawa mmng menarik..done follow kamu =))

August 27, 2012 at 8:43 PM

nice contest =)
thanks invite =D

August 30, 2012 at 1:01 PM

join cepat2..ada 2 minggu lagi.. :)

August 30, 2012 at 3:11 PM

join
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/contest-review-jomhosting-hosting.html

Post a Comment