HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Jul 11, 2012

7# Wordless Wednesday

Assalamulaikum..(^_^)


Alhamdulillah..weekend yg sangat besh. Wawa baru balik dari camping. Camping kat mana? Tunggu next entry and Wawa also akan update pasal Giveaway kali ke-2. Hadiah besh. Siap ada duet raya lagi tau! Tungggggguuuuu~~ ^_^






jumpe next entry..tapi bila tu xtau..hehe :P

14 comments

July 11, 2012 at 9:45 AM

air terjun ! bestnte ^^

July 11, 2012 at 9:58 AM

@Cik Rongoks: a'a..besh sgt..coz dah lama x jumpe air terjun..huhu

July 11, 2012 at 1:27 PM

korang tinggalkan batu tu berdiri.. hehehe.. lepas nie kalau ada orang singgah mesti kagum.

July 11, 2012 at 1:51 PM

@Al Kisah: hehe.yg tu datang2 dah ade.. ktorg juz tambah2 je.. huhu

July 11, 2012 at 4:59 PM

bestnya air terjun tu..mandi bawah tu mcm massage je rasa.. :)

July 11, 2012 at 6:46 PM

@ Cik Nur :huhu..mmg besh pun cik nur.. rse g sne mcm tak nak balik je..cantik sangat..huhu

July 12, 2012 at 12:21 PM

Cantik sekali ^^

July 12, 2012 at 12:40 PM

@Annisa mulia: mmg cantik dear..rse mcm nak duk sana lama lgi je..huhu

July 14, 2012 at 8:19 AM

Oh.wawa namanya. =)

July 14, 2012 at 8:23 AM

@hafizudin : hehe..sy wawa.. :)

July 18, 2012 at 11:57 AM

cantiknya....kat mana ni wawa..info please..

July 18, 2012 at 1:01 PM

@SURIA AMANDA: ni kat air terjun berkelah, pahang dear..huhu

July 21, 2012 at 10:36 AM

bestnye.lme x bt xtvt gni.

July 21, 2012 at 11:30 AM

@MAY: huhu..Wawa pun dah lama gak x buat..ni 1st tym join sejak smbg study ni..huhu

Post a Comment