HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Apr 2, 2012

Pemenang Bertuah Untuk Giveaway Souvenir From Korea by Wawa Abdullah

Assalamualaikum.. (^_^)

Terlebih dahulu Wawa ingin memohon ribuan jutaan maaf kepada semua peserta Giveaway Wawa coz baru sekarang Wawa baru dapat update siapa yang bertuah. Disebabkan oleh masa yang sangat terhad Wawa terpaksa tangguh. Ni pun Wawa bru je balik dari Melaka. Nanti ade masa Wawa update pasal Melaka plak ye.. Padahal Korea tak abiz cite lagi tu.. huhu

Ok..Untuk dapatkan pemenang yang betuah ni Wawa gunakan Random.org.. Pada mula nye nak gune khidmat kawan-kawan untuk tentukan pemenang nye tapi disebabkan oleh masa..Wawa pun gune lah Random.org je..hehehe So..untuk pemenang yang bertuah...goes to...


1) KAK NIDA

NO 20  --- > http://alongnidar.blogspot.com/2012/02/giveaway-souvenir-from-korea-by-wawa.html


2) AZIE

NO 4 --- > http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/02/giveaway-souvenir-from-korea-by-wawa.html


3) NYUE




TAHNIAH.. Wawa ucapkan kepada pemenang bertuah yang dapat. Wawa harap semua orang berpuas hati dengan cara ini. Kepada yang tidak dapat..jangan berkecik hati. I'allah next time Wawa akan buat lagi and jangan segan-segan untuk join lagi ye... 

Thanks 1 again pada peserta yang join giveaway Wawa ni.. and kepada 3 pemenang..sila emailkan ur detail kepada Wawa di email Wawa .. aireen1503@gmail.com .. Nak postkan hadiah ni.. hehe :)

21 comments

April 2, 2012 at 7:26 PM

congrates...heee...sume blogger tu mmg selalu bertuah..huhu

April 2, 2012 at 7:49 PM

takde rezeki nmpknyer kali ni :)

April 2, 2012 at 7:49 PM

takde rezeki nmpknyer kali ni :)

April 2, 2012 at 7:52 PM

xde rezeki kat sini..hu2

April 2, 2012 at 8:07 PM

Tahniah :'3

April 2, 2012 at 8:13 PM

nampaknya takde rezki..conrates pemenang :)

April 2, 2012 at 8:25 PM

congrats yang menang, tade rezeki kali ni :)

April 2, 2012 at 8:36 PM

congrates ye kepada yang menang ....

April 2, 2012 at 8:46 PM

congrates to winners..^^

April 2, 2012 at 8:49 PM

salam wawa..Alhamdulilah,rezeki k.atie kat sini.Pada wawa..terima kasih ya.
K.atie dah htr detail..
azatie_sayang7071@yahoo.com.my

April 2, 2012 at 10:53 PM

thniah kpd yg bjaya..

April 2, 2012 at 11:51 PM

waaa..sedeh nye..kite xmenang..

April 3, 2012 at 6:58 AM

Alhamdulillah.... syukur, rezeki dari Allah. Gembira sesangat, terima kasih Wawa.

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)
Thanks sekali lagi... :)

April 3, 2012 at 9:16 AM

tak de rzki..hurmmmm :(

April 3, 2012 at 1:03 PM

tahniah buat mereka yg berjaya.. :)

April 4, 2012 at 9:49 AM

Tahniah kepada semua pemenang...

April 4, 2012 at 11:53 AM

tahniah jugak kepada yang join.. terima kasih byk2 Wawa ucapkan kepada yang join dan kepada pemenang..i'allah dlm minggu ni Wawa akan postkn brg tu ye..

i'allah..next tym Wawa buat contest pulak ye..hehe ^_^

April 4, 2012 at 4:13 PM

huhu. takde rezeki nak menang. btw, tahniah kepada pemenang:)

April 4, 2012 at 5:12 PM

Tahniah kepada pemenang..:)

April 5, 2012 at 9:58 AM

Wahh...sgt2 xsangka Nyue menang...pg ni buka shoutbox..

April 16, 2012 at 10:26 AM

wa, taniah pada pemenang :)

Post a Comment