HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Mar 26, 2012

Awal Ashaari Melamar Scha Al Yahya

Assalamualaikum.. (^_^)

Alhamdulillah..akhirnye Wawa dapat jugak on9 setelah beberapa hari tak dapat on9 gara-gara internet yang hilang di kolej Wawa. huhu Juz nak share apa yang Wawa tengok pagi tadi. Really sweet + comey sangat. Nak-nak lagi time awal usap kepala Scha. hehe Aiii..kan besh kalau Awal yang melamar Wawa.. Opps..ter'over' sudae. :P

9 comments

March 26, 2012 at 6:11 PM

seriously, sangat lucu and sweeeeeeettttttt, tahniah scha. hope scha and awal will happy together :)

March 26, 2012 at 9:52 PM

so sweettt... :)

March 27, 2012 at 12:25 AM

tipu tipu ke batul betul ni? heheh

March 27, 2012 at 11:18 AM

hari ni kan diorg nikah...?
27 mac 2012... :)

March 27, 2012 at 11:22 AM

sweet nyee ... nangis dah nie :') bila sy pulak nak di lamar mcm tu ye ? huhu ..

March 27, 2012 at 3:07 PM

sweetnya!

March 30, 2012 at 12:05 AM

sweetnye....huhuhu....ada x org nk propose rietta cam tu.....hahaha....dlm mmpi kot....

March 30, 2012 at 2:05 PM

aww..So sweet...<3

April 2, 2012 at 7:02 PM

2 la..sweet kn? beshnye klau kte di lamar cm2 gak kn? hehhe

*berangan* :)

Post a Comment