HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Mar 14, 2012

1 Hari Awal for my besday.. ^_^

Assalamualaikum..(^_^)


Wawa baru je balik dari JJ Taman U.. Nak dijadikan cerita malam ni, kawan-kawan Wawa celebrate besday Wawa awal 1 hari. hehehe... Serius tak tahu plan dorang. Yang tahu dorang nak makan kat pizza and memang tak terlintas langsung yang dorang nak sambut besday Wawa. huhu  

After dah makan sampai perut ke depan..tiba-tiba...datang staff pizza datang bawak kek. Time tu seriously Wawa cakap jantung berdegup dengan kencang nye..huhu Terharu + gembira + semua ada lah. Terima kasih banyak-banyak for all of u coz still ingat besday Wawa and terima kasih jugak coz celebrate my besday. Love u all!! Muah-muah!! ^_^







last pic candid..hehehe :P

Habis makan..continue jalan-jalan and g MPH habiskan vouncher buku..and Wawa dapat hadiah komik and wooden clip dari kakak class tersayang..huhu. Tak dapat nak amek gambar coz kamera ade ngan adeq..huhu Pape pun.. Hepy Besday To Me!! kihkih ^_^


p/s: Umor tahun ni 24 dah..dah boleh kawen kan? hehe :P
p/s/s : Tinggal 1 hari je lagi untuk giveaway Wawa..  :)

16 comments

March 15, 2012 at 8:16 AM

Happy Birthday Cik Wawa Abdullah..May ALLAH Bless You Always & Wish All The Best To You..

March 15, 2012 at 8:24 AM

wuhuu. happpy birthday lah :0

March 15, 2012 at 9:08 AM

hepy bufday sis wawa :)

March 15, 2012 at 9:14 AM

hepy bday to u dear ;p

March 15, 2012 at 11:49 AM

Wa..eppi besday 2 u!hehe..

March 15, 2012 at 12:36 PM

selmt hari lahir wawa.....sedp kek tu.moga pjg umur , murah rezeki.amin

March 15, 2012 at 12:53 PM

heppy bufday wawa ;DD

March 15, 2012 at 3:42 PM

hppy bfday kak wawa...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..aminn :)

March 15, 2012 at 4:54 PM

@Cik Huda : terima kasih huda.. :)

March 15, 2012 at 4:55 PM

@kura : wuhuu!! terima kasih lah kura..hehehe

March 15, 2012 at 4:55 PM

@miss pramadona

@Cinta untuk kita

---- > thanks dear.. :)

March 15, 2012 at 4:56 PM

@jue: terima kasih jue for d wish n celebrate besday org..hehe :)

March 15, 2012 at 4:57 PM

@cik farizam : terima kasih dear.. tu la..sedap.. kalu ade lgi boleh kasi..hehe

March 15, 2012 at 4:57 PM

@ Farraa Kucas

@ Nabilah

---- > Thank u so much for d wish dear.. :)

March 15, 2012 at 5:29 PM

happy birthday kak wawa!! hehee..
smoga panjang umur dan murah rezeki..

March 16, 2012 at 1:28 AM

terima kasih fera.. :)

Post a Comment