HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Feb 15, 2012

Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah...

Assalamualaikum..(^_^)

Dengan hari yang berbahagia ini..insyaallah, Wawa akan mengadakan Giveaway Souvenir from Korea. Ini adalah tanda penghargaan Wawa untuk kawan-kawan semua walaupun blog hanyalah baru setahun jagung. Lagipun, Wawa tak pernah menganjurkan apa-apa Giveaway sebelum ni. And kebetulan pulak Wawa baru sahaja pulang dari Korea and tercetus idea nak buat giveaway ni. 

Maybe hadiah yang disediakan tidak sebegitu gah tapi ianya memang ikhlas dari Wawa untuk kawan-kawan yang sudi join. So..untuk malam ni..Wawa nak tengok dulu macam mana respond kawan-kawan pasal giveaway ni. I'allah..esok akan bermula dan Wawa akan update berserta dengan hadiah dan juga syarat-syarat yang mudah. Jika sambutan ramai..mana tahu Wawa akan tambah lagi hadiah. Siapa yang ingin join.. maybe boleh tinggalkan comment di entry ni. Terima kasih.. (^_^)


p/s: Sudi lah join... :)

11 comments

February 15, 2012 at 8:42 PM

mahu!!! mahu!!! =)

February 16, 2012 at 7:00 PM

souvenir from korea? wah hee

February 16, 2012 at 8:29 PM

bile wa g korea?bestnye..

February 16, 2012 at 10:25 PM

@Raudhatul Arfah : boleh2..join org nye giveaway deh..:)

February 16, 2012 at 10:26 PM

@Princess Feyqa: yup..from korea..i'allah mlm ni sy update psl giveaway tu..sudi2 la join ye.. :)

February 16, 2012 at 10:26 PM

@ayu jue: org g tym cuti baru ni..hehe

February 18, 2012 at 12:50 AM

Nak join.. tp , tarikh tamat lama sgt :(

February 18, 2012 at 9:18 AM

@Nur Anisah : Erm..tarikh tamat lame sgt ke? huhu Camtu kena discuss blk la pasal tarikh tamat ni..:)

February 22, 2012 at 12:19 PM

nk keychain !!!

February 23, 2012 at 8:54 AM

@ Cik FaRiZaM : hehehe..i'allah.. :) tp dah join giveaway sy lum? hehe :P

Post a Comment