HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Jan 13, 2012

Voucher 1 Malaysia RM200

Assalamualaikum..(^_^)

Alhamdullilah...akhirnya Wawa abiz jugak exam untuk sem ni. Memang mencabar minda dan perasaan exam kali ni. Yelah dengan takde tempat exam yang propernya and exam kali ni tak sama macam yang lepas-lepas time undergrad...coz dulu ramai..58 orang. Tapi kali ni hanya 9 orang. huhu Tapi apa-apa pun kitorg dah merdeka untuk sem ni and hanya tinggal 2 sem je lagi untuk grad kali ke-2...hehe

Ok..tak silap Wawa yang masih study akan dapat voucher RM200 untuk beli buku tu kan? Nak dijadikan cerita..Wawa pun dapat jugak. hehehe Ingat tak dapat la kan..coz ingatkan yang voucher tu untuk undergrad je tapi silap..postgrade pun dapat. hehehe Kalau lah dye bagi duet kan besh..Boleh wat makan + shopping. hehe Tapi tula..tau kenapa dye bagi voucher? Coz tak nak kte buat makan + shopping. hehe Tapi apa-apa pun..terima kasih la kasi. Dapat jugak beli buku-buku ilmiah *macam salah taip je?* hehehe... Kepada sesiapa yang dapat jugak, manfaatkan voucher ni ye.. Gunalah untuk beli buku, alatulis ke, kamus ke or apa-apa sahaja. heheh


p/s: Dapat beli novel besh gak ni. Tapi boleh ke? huhu

2 comments

February 13, 2012 at 5:09 PM

boleh beli novel...dh beli pn guna baucer ni.. :0

February 17, 2012 at 7:08 PM

heheh..tu la..sy pun gne ntk beli novel jgk.. :)

Post a Comment