HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Dec 12, 2012

Edisi Makan : Rumah Makan Pak Datuk, Batam

Assalamualaikum..(^_^)

Seperti yang dijanjikan, harini Wawa update pasal makan untuk 1 day Wawa di Batam. Siapa yang belum baca pasal Batam..boleh tengok kat SINI ye. :) Ok.. untuk makanan tengahari kami di Batam 1st day tu.. En.Daud dah siap-siap booking makan kat Rumah Makan Pak Datuk. Kirenye kat Rumah Makan Pak Datuk ni agak famous jugak lah untuk tourist. And apa yang special..makanan nya berkonsepkan makanan Padang. And memang menepati citarasa. Sedap + bersih + good service.


Haaa..ni lah ropenye tempat makan Pak Datuk. hehe Rumah makan ni ada 2 tingkat. Time ktorg g sana, ktorg duduk bahagian atas. Sampai-sampai je makanan dah tersedia. Bagus kan? Dorang tahu yang kitorg lapar, datang-datang je makanan dah siap sedia. Sejuk hati. hehe Untuk harga maaf ye Wawa kurang tahu sangat coz semua ni dah termasuk dalam package yang disediakan oleh En.Daud. And alhamdulillah..makanan sedap + ofcoz kenyang sangat-sangat. ^_^

bahagian bawah rumah makan..

bahagian atas rumah makan.. :)

Nasi padang ni berkonsepkan pelbagai jenis makanan. Akan di susun banyak-banyak atas meja. If u olls yang datang sana tanpa booking and tiba-tiba nak g makan makanan padang takde masalah, coz konsep dye  makanan yang dicas hanya pada lauk yang kita sentuh sahaja. Means pada makanan yang kita ambil makan je. Yang mana makanan tak sentuh, takde kena cas. :) Tapi kitorg punye memang dah berbayar..makanya kena lah sentuh semua makanan tu..hehe ^_^

antara makanan yang disediakan. Semua sedap! yummy! 

Di Batam, air yang agak famous kat adalah jus avocado. And dari cerita yang kitorang dengar sedap nye tu sampaikan Wawa teruja tau nak cuba. And sampai je kat rumah makan tu, mostly geng-geng Wawa semua order jus ni. Yelah..semua eksited nak try. Tapi malangnya.............kurang sedap la bagi Wawa. Bagi orang lain tak tahu. Tapi seriously Wawa tak leh masuk. Rasa macam nak mun***. huhu So..siapa yang g Batam, Wawa recommend untuk rasa jus ni k. Apa plak kata korang. hehe 

jus avocado.. tak sedaaaaappppp...

Selesai makan semua makanan yang ada..kitorg pun gerak balik ke hotel check in semua. And petang tu jalan lagi. See you next entry. hehe Nak share gambar air mineral yang ada kat sana. Ron 88. Dah macam nama minyak kita kat sini kan? huhu

jangan salah guna untuk tuang minyak plak ye..hehe :P

Selamat malam~~~ :)

p/s: Lavender Beauty ada buat contest, share, like and win. Sila lah join. hehe 

Dec 9, 2012

Batam 3D2N (Part 1)

Assalamualaikum..(^_^)

Selamat berhujung minggu and also selamat bermalas-malasan di rumah. Wawa 1hari harini tak buat apa keje. Seriously malas tahap cipan. Bukak tesis, tutup tesis, bukak balik, tutup balik. Tapi satu habuk takde. Memang malas semalasnye la. huhu Harini kat bilik cari aktiviti supaya tak boring memandangkan mood nak buat tesis takde. So..Wawa pun edit lah gambar Batam yang Wawa g bulan lepas. Memandangkan Wawa belum update lagi pasal Batam. Makanya rajinkan lah untuk edit gambar. huhu 

Ok..trip ke Batam ni actually plan lecturer Wawa untuk reward kami yg kerja keras untuk research beliau. Wawa punye tolong tu sikit je. Tapi alhamdulillah..dapat jugak ikut. hehe (^_^) Seramai 14org kami termasuk Wawa and kawan-kawan and also beberapa pensyarah ktorg. Wawa kesana selama 3hari 2malam. 

Pagi 12/11/12, jam 7.30pagi kami bertolak ke Stulang The Zone, JB coz untuk ke Batam ktorg naek ferry je. Sebab dekat. So..takde lah nak naek flight kan. huhu And memandangkan ktorg punye ferry pukul 9.30am, maka keluarlah awal coz hari Isnin takut sesak dengan orang nak g kerja. Before boarding, ktorg makan dulu kawasan The Zone tu. Bukan pe..nanti naek ferry lapar. Makanya makan lah dulu ktorg.


After selesai makan semua, ktorg gerak ke The Zon - Stulang Laut International Ferry Terminal , Tingkat 2 di sebelah The Zone Hotel. Untuk naek ferry ktorg kena check in setengah jam before ferry gerak. Kirenya 9am tu dah kena beratur siap. And kali ni ktorg g under En. Daud travel agency. And alhamdulillah, harga yang ktorg dapat berbaloi and cukup murah untuk students. :) OK..perjalanan dari Stulang Laut ke Batam Centre Ferry Terminal around 90minit camtu. So..dalam ferry boleh lah tido dulu. huhu 

tiket feri g balik and also visa untuk masuk Batam.. :)

dah kat dalam feri. Otw nak gerak. 

Ok..perjalanan 90minit dah hampir sampai. Around 11.30am macam tu kami sampai. Gambar dalam feri banyak. Tapi tak kan nak upload semuakan. Tu yang 1 gambar je letak tu. hehe Bila u ollss nampak je bangunan macam tu and ada banyak ferry tu, maknanya u olls dah sampai di Batam Centre Ferry Terminal. :) Yeah!! Masa untuk shopping. Dalam kepale tym tu ingat makan coz lapa. Pagi hanya makan roti canai 1 keping. huhu Owh..lupe nak mention. Ktorg naek ferry Citra Indomas nama. Tiket rasanya RM150 ke Batam. (kalau salah betol kan ye)


Di Batam, kami bergerak guna bas kecik la boleh dikatakan yang mana bas tu boleh muat dalam 20orang. If u olls g sana around 7-10 orang camtu, u olls akan naek van. huhu And alhamdulillah, kami semua sampai je kat terminal Batam, bas dah siap tunggu semua. Thumbs up!! :) And di Batam Centre pun ada kemudahan macam money changer, transport if u olls yang datang xde kenderaan and also ada hotel reservation semua. Kirenye senang la kalau tiba-tiba datang tanpa buat apa-apa preparation. Tapi rate Wawa tak tahu lah samada mahal or tak. huhu 

at Batam Centre Ferry Terminal

En.Daud our tourist guide merangkap travel agent ktorg.. :)

Ok.. after dah masuk bas semua, tempat 1st ktorg g adalah di Tabita Furniture. Coz nak masuk hotel terus tak boleh. Jam baru kul11.30. Kat sana, ktorg tak guna jam Indonesia coz Batam lewat 1jam. Untuk senang, ktorg guna je waktu Malaysia. So..tak payah nak tukar waktu kat jam. hehe Tabita furniture ni ofcoz lah konsep dye furniture kan? Ada katil..ada almari..ada perabot2 cantik. And apa yang besh, Tabita Furniture ni pun ada cawangan kat JB ok. Seee..klau u olls ada yang berkenan, tak payah susah-susah angkut dari Batam. Beli je kat JB. hehe Tapi harga maybe berbeza la kot. Coz kat Batam murah lagi rasanya. hehe 



pantang jumpe cermin..huhu 

Habis round-round kat Tabita, we move to kedai kek pisang Villa yang mana kedai ni agak famous amos di Batam. And di Batam kek yang popular adalah kek pisang. Kek pisang tu pulak bukan kek pisang semata-mata, tapi siap ada flavour lagi tau. Haaaa..kat kita takde kan? Antara ole-ole yang mana orang cakap wajib cuba if datang Batam. Wawa pun ada gak beli 1. Kek pisang je cheese. Nak rasa coz tengok lecturer and kawan-kawan yang lain beli. Wawa pun beli sama lah. Apa yang bagus, kedai ni ada perkhidmatan penghantaran ke hotel u olls if u olls malas nk datang amek. Boleh request suruh dorang hantar kan. Coz ktorg buat macam tu. huhu 


semangat semua org duk try apa yang ade..

boleh try mn yg berkenan ye.. :)

Time ktorg ngah seronok-seronok pilih nak kek pisang yang mana, datang budak kecik. Umor dye around 5tahun cmtu la kot. Datang kat kedai kek pisang tu suruh ktorg beli suratkhabar. Seriously sedih tengok. Budak kecik klau kat kite..umor camtu ngah seronok maen-maen and belajar kat tadika. Tapi budak tu, jual koran dengan hanya harga 2000rupiah. Berapa sangat la dorang dapat agaknye ye. And memang banyak budak-budak camni kat sana. Kadang-kadang takut jugak. Tapi bila tengok tu sedih pun ada. huhu 


Oh..lupe nak mention lagi. Sebelah kedai kek pisang ni adalah kedai Dian Pelangi. Haaaa..tym ktorg tengok tu teruja habiz la. Entry pasal kedai Dian ni next entry la ye. Coz Wawa juz masuk macam tu. Tengok pun camtu je. huhu Ok..siap semua dengan tempahan kat Villa Kek Pisang, masa untuk makan. Untuk 1st day ni, ktorg makan kat Kedai makan Pak Datuk. Makanan yang berkonsepkan padang. Seriously makanan dye sedap + memang licin ktorg habis kan. And baru check in hotel semua. Tapi untuk makan and hotel ni, Wawa update di entry lain jgak ye. Klau tak panjang sangat entry ni. huhu 

Next destination, ktorg ke kawasan yang di kenali New York di Nagoya. Kawasan ni terletak di kawasan Bandar Nagoya yang mana dekat dengan hotel Wawa. And kat kawasan New York ni deretan kedai jual beg, perfume, jam, luggage. Masuk kedai ni beg. Masuk kedai ni lagi beg. And beg yang ada seriously cantek + rambang mata. And harga pun boleh tahan + still boleh tawar menawar. Ada banyak beg yang Wawa berkenan nak-nak lagi Furla Transparent. Tapi tu..bukan keperluan. So..mampu lihat je dulu. Maybe next tym. kehkeh ^_^





Dah habis cuci mata di New York tengok bag, ktorg pun gerak ke kawasan England di Jodoh coz ade permintaan dari lecturer nak beli kain. Tapi kedai kain nye tak banyak sangat. Yang banyak choice pun kat Bombay Textile. Kat situ Wawa jumpe kain yang ade bunga-bunga trend sekarang pakai tu kan. Ala..rose yang letak kat tudung, baju semua tu. Haaa...kat situ banyak tau. Dahlah murah. huhu Tak pasal-pasal Wawa 'terbeli' jugak 1. huhu Tapi bukan untuk Wawa lah. Untuk adeq Wawa. Kat Bombay Textile ni jugak ada banyak pilihan if u olls nak beli baju untuk buat baju nikah. Seriously lawa + rambang mata. Harga still boleh tawar..hehe 




Berhadapan dengan Bombay Textile adalah kawasan di mana ada jual handphone and also barangan elektrik, baju Ilovebatam and macam-macam lagi. And if u olls yang datang ada duet lebih and nak beli handphone kat sana..boleh lah beli. Tapi klau rosak kena datang sana balik la repair coz warranty yang ada hanya valid kat sana je. Bukan international punye warranty. huhu Oh..lupe..nama bangunan tu Plaza Top 100. 



Pada u olls yang mana nak call parents nak gtau dah sampai, boleh beli simkad kat sana. Tapi klau tak g kat Plaza Top 100 tu, rasanya kat kedai-kedai jual handphone ade simcard ni. Namanya simPATI. Tak tahu kenapa simPATI. Tapi time ktorg dok borak-borak kenapa nama macam tu..ktorg assume stand for "pendatang tanpa izin". Means bukan untuk local sana. hehe Juz joke. Mesti dorang ada sebab kenapa letak nama tu kan and hanya orang sana je tau. Ktorg tak g tanya lah pulak. hehe Harga sim tu dalam 2,000rp macam tu kot. huhu 



OK..nak balik da..dah penat seharian jalan. Setel kat kawasan England, kitorg pun gerak g makan malam. And after makan, terus balik hotel. Coz bas yang ktorg guna hanya sampai kul9 waktu Indonesia. So..tak dapat nak jelajah mana-mana lagi. Untuk edisi makan, next entry la Wawa buat. Klau tak nanti, panjang sangat entry ni..huhu 


Daaaaaa... ^_^

Nov 18, 2012

10.11.12 : Gardens by the Bay & Marina Bay Sands.. ^_^

Assalamualaikum.. (^_^)

Alhamdulillah..now Wawa dah kat rumah. 2hari dah kat rumah. Isnin ni dah balik JB and tak tahu bila dapat balik rumah. huhu Ok..malam ni Wawa juz nak share tarikh keramat.. 10.11.12. Mostly pada tarikh tu ada yang bertunang, berkahwin, bercuti, berhoneymoon, and macam-macam aktiviti yang dilakukan untuk diabadikan. Tapi lain pulak for me coz that day Wawa, farah, k.pah, uzair dan jue ikut farah ke Singapore. Kali ni kitorg g ngn kereta. Rupanya ke Singapore agak senang and Wawa dah tahu cara nya camne. Myb after ni dah boleh g sendiri. En.Boyfie kan?? hehe :P

Jam 7.00 am ktorg bertolak dari UTM. And using CIQ (Kompleks Sultan Iskandar) ktorg melepasi imigresen Malaysia and masuk ke Woodlands melepasi imigresen Singapore. Tujuan utama ke Marina Bay Sands Hotel untuk hantar farah coz pagi tu dye ada site visit di Changi. Nk dijadikan cerita kami tersalah ambil exit yang menghala ke Thomson Rd. Thomson Rd merupakan kawasan rumah elit-elit kat sana. Sekurang-kurangnya dapat jugak tahu. Ade kebaikan tersalah jalan ni. huhu ^_^  Untuk ke Marina Bay Sands Hotel, kena amek exit Stevens Rd tau. Jangan amek exit laen ye. Klau tak jadi lah macam kami. hehe

And farah memang bernasib baik coz sampai-sampai je depan hotel, bas farah pun sampai. huhu Farah ke site visit. Kitorg ke Gardens by the Bay. Apa yang besh, our hero yang 1st tym ke Singapore, datang sana terus drive. Memang syok. huhu Perjalanan ke Gardens by the Bay, around 10minit dah sampai. Untuk sampai sana ktorg juz follow signboard and akhirnya sampai. Rate parking kat Garden by the Bay tak silap Wawa 0.0025/half hour untuk 5jam pertama. huhu




Permulaan perjalanan dalam Gardens by the Bay dimulakan dengan g toilet. hehe Bak kata our hero, toilet ni melambangkan sesetengah tempat tu camne. And nasib lah toilet kat Gardens by the Bay ni bersih. hehe 


Bukan sahaja tandas bersih, tapi landscape yang ada kat Gardens by the Bay ni pun cantik + sejuk je mata memandang. Coz hijau je semua. Besh je tengok. huhu :)


Then, ktorg continue jalan-jalan menuju ke bahagian dalam Gardens by the Bay, The World of Plants. And apa yang mengkagumkan adalah sejenis rekaan architecture Supertree yang mana u olls yang pergi sana boleh berjalan atas Supertree tu. And yang pasti memang tinggi. Sekaligus boleh tengok pemandangan kawasan sekitar. Tak silap Wawa klau nak naek Supertree ni kena bayar 20dolar singapore. 



Nampak tak ade org jalan kat atas jamabatan tu? haaa..tu lah yang Wawa maksudkan tadi boleh naek atas sana. Tapi kalau pakai skirt disarankan jangan naek ye. Nanti ade orang intai dari bawah. hehe Juz kidding.. :P

Sedikit information about Supertree ni ye. Supertree ni adalah salah satu design yang berkonsepkan green dimana setiap rekaannya adalah bertujuan untuk memberi keseimbangan kepada nature dikawasan setempat and juga ofcoz tujuan utama adalah untuk tarikan pengunjung.. :) 

Then, we move lagi kebahagian dalam Garden by the Bay coz tujuan utama nak cari jalan terus ke Marina Bay Sands Hotel tanpa bawak kereta. And akhirnya ktorg jumpe jugak shortcut untuk ke sana. Very easy to find the way untuk sampai ke Marina Bay Sands.. :)



Kat atas tu gambar berlatar belakangkan Marina Bay Sands. Jambatan ni yang menghubungkan antara Garden by the Bay dengan Marina Bay Sands Hotel. Jalan depan sikit je dah masuk kawasan Marina Bay Sands Hotel.. :)

Apa yang besh, Marina Bay Sands penuh dengan barangan branded macam Louis Vuitton, Gucci, Coach, Furla and many more. And ade sesetengah barang tu agak murah. And my friend Jue beli Victoria Secret. Harga cume 21dolar singapore. Kirenye agak murah la klau banding yang jual kat tempat kita. huhu And ade 1 jenama jam tu murah juz 42dolar singapore. Coz menurut our hero klau kat tempat kita jam ni agak mahal. Tapi tulah..tujuan ktorg juz sight seeing dan bukannya nak shopping..so..dapat tengok jelah semua tu..huhu 




Habiz je tawaf butik Louis Vuitton, ktorg pun duk lepak tunggu Farah. Then terus ke tempat kete coz ktorg nak ke Arab Streets pulak untuk makan + solat. Hehe Untuk Arab Streets and Bugis Junction next entry la ek.. klau ada masa Wawa update ye.. masa untuk makan malam.. hehe daaaaa... ^_^

Oct 3, 2012

How to Make ur Omelet

Assalamualaikum..(^_^)

Harini macam biasa juz ada 1 kelas je. Tu pun 3jam je. huhu And masa yang ada dihabiskan dengan facebooking, blogging, tweeting and perkara yang sewaktu dengannya. hehe Ok lah..harini Wawa nak kongsi something yang   Wawa jumpa dalam FB untuk u olls iaitu cara buat omelet dengan betolnya. hehe  This 1 u olls boleh try or praktis if before ni u olls punye omelet bertukar jadi telur dadar. hehe Pernah tak jadi cmtu? Wawa macam pernah je..huhu So..jom tengok cara buat nya dengan betol and jayanya..^_^



Bahan-bahan: 
Telur, 
Butter, 
Mayonis, 
Salt Pepper. 
(bahan2 lain adalah ikut citarasa). 
omelet is NOT about ingredient-- but technique. 

1) Pecahkan telur. Letak butter. Whisk guna spatula / whisk itself. Sudu garpu xdigalakkan.

2) Then..BARU bukak api. Eggs are alive. So kekdahnya, kacau ALL THE TIME. Letak atas api 30 saat, kacau tanpa api 30 saat. MEMANG PENAT. but worth it.

3) Slowly and steadily, butter will melt. Careful jgn sampai telur masak cepat. It is SUPPOSED to be runny. Nak sedap? Jgn bebel leceh. hehe.

4) Bila tekstur dia makin likat, masukkan bawang cincang, or hotdog hiris2, or daun bawang, or cendawan, apa saja. Tak usah letak seasoning dulu.

5) Kacau SAMPAI makin pekat macam kastard. Bila dah makin pekat macam gam, masukkan mayo to cool the omelet off.

6) Then,,season.

Siap. berbahagialah dgn omelet 5 star anda.. ;)


Cara-cara ni Wawa dapat dari salah seorang friends dalam FB. And apa yang diajar menarik yg mana Wawa boleh kongsi dengan u olls.. tapi sory..Wawa lupa siapa tuan punye..cari-cari nak kreditkan, tapi tak jumpe. Kepada tuan punye..terima kasih ye share. Iallah..balik umah raya haji nanti Wawa try..hehe :D


Selamat Mencuba!! 

Sep 30, 2012

Cantik dengan Beutskin Essence | Rahsia Kecantikan Adira AF

Assalamualaikum..(^_^)

Hepy Sunday Day u olls~~ Weekend ni Wawa takde buat apa sangat. Juz duduk bilik and layan movie korea sampai lebam. huhu Cuma harini lah keluar g rumah lecturer sekejap tengok baby. huhu And dapat lah makan freekan? huhu 

Ok..straight to the point. Malam ni Wawa just nak kongsi dengan u olls semua pasal produk yang mana memang tengah hot sekarang ni. Sampaikan stok di HQ pun boleh habis. Jarang ada kes yang berlaku macam ni. Itu menunjukkan yang produk ni betol-betol berkesan. And lain tak bukan produk ni adalah:

-
-
-
-
-

BEUTSKIN ESSENCE..hehe (^_^)

“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”

Rahsia untuk Kulit Lebih Cerah, Mulus, Gebu dan Awet Muda selalu


And apa yang penting.. produk BE ni adalah halal and also ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KMM).



BEUTSKIN ESSENCE 
(mempunyai kelulusan daripada KMM dan juga HALAL)
No Pendaftaran : MAL08031430TR
Kandungan : 500mg x 60 capsule

Dosage yang disarankan :
Sekiranya mampu : Pagi 2 biji selepas bangun tidur dan 2 biji malam bila nak tidur. Ambil ketika perut kosong. And jarakkan 1jam baru sarapan. 
Bagi yang tidak mampu: 2 biji pada waktu malam. 

Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun
Boleh : Ibu2 yang menyusu baby dan juga yang dalam pantang
Tidak Boleh: Diambil oleh wanita mengandung


5 FAKTOR UTAMA KECANTIKAN SEBENAR :- 

1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan
4. Metabolik - Metabolisma stabil
5. Anti-Pengoksidaan - awet muda
6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman

Sedikit info mengenai Beutskin Essence: 

Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE:

3 hari :- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari :-Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.Penggunaan jangka masa panjang :- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.



Ni adalah produk yang diamalkan oleh Adira AF, Isma AF, Saida AF (kakak Dato' Siti), Rozie (kakak ipar Dato' Siti) and yang terbaru adalah Stacy. Yang makan ni semua artis. Coz dorang tengok perubahan yang berlaku pada Adira memang betol-betol berkesan. Siapa tak nak jadi camtu kan? huhu 




Dah lihatkan perubahan yang berlaku pada dorang ni. Tu testimoni daripada artis-artis yang consume BE ni. Sekarang kita tengok lagi testimoni dari bukan artis lah. Memang tak rugi siapa yang cuba..kesihatan and kecantikan terjaga.. :D






Inilah hasilnya mereka yang consume BE..cantik kan? Jelez tau Wawa tengok. huhu BE ni bukan hanya untuk mencerahkan kulit malah ianya berfungsi sebagai supplement kepada badan. And ada individu yang ambil BE ni tak sampai 2 minggu dah nampak kesan. Tapi semua tu bergantung kepada hormon individu tu jugak ye and haruslah juga consistent dalam pengambilannya. Minimum adalah 3 months and ianya sama sahaja bagi mana-mana produk tak kira cosmetic or supplement pengambilan adalah 3 bulan. :)

So..kepada sesiapa yang ingin mencuba Beutskin Essence ni boleh lah membuat order dengan Lavender Scarf di mana kami ada menyediakan produk ni. And apa yang besh..pembelian pertama je dah melayakkan u olls untuk jadi agen tau. Besh kan? Tak yah beli banyak kali. Beli sekali je dah boleh jadi agen. And if ada yang nak trial pack dulu pun boleh. Takde masalah.. Anything juz PM at :


email : waazay@gmail.com

SMS/Whatsapp - 0139831503


HARGA HANYA:

SEKOTAK = RM240.00/60capsules 

KOTAK KE-2 DAN SETERUSNYA = RM200/60capsules



**** Belian sekotak pertama melayakkan anda menjadi Agen!
****add postage RM6 SM / RM9 SS

and for trial pack:

10biji = RM40

20biji = RM80

30biji = RM120

40biji = RM160



SAMA-SAMA KITA MENJAGA KECANTIKAN + KESIHATAN.. :)