HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Nov 17, 2011

Alahai Kesiannye Lah...

Assalamualaikum..(^_^)

Petang semalam Wawa pergi amek gambar lomo Wawa yang dah di hantar sebelum raya haji baru ni. Tapi baru semalam untuk amek nye. Seee....alangkah sedihnye diri ini. huhu Kes terpendam lama sangat tak g amek tu coz tak berani nak g amek kat kedai sorang-sorang. Takut nak bawak kuaq motor p taman u. Busy mengalahkan apa je. hehehe

And petang semalam pergi lah amek ngan Farah. *mekaceh farah* :D Memang eksited lah coz 1st time cuci kan. And Wawa cuci kat kedai Wawa amek gambar konvo. Coz kat situ tempat dye macam ok cket and En.Boyfie pun saran g cuci kat situ jugak. Berbekalkan 1 roll filem 12 keping gambar yang di amek dengan gaya yang cantek + pelbagai + unik. *prasan* TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...malangnya...apa yang menduka cinta cita kan hati ini adalah hanya 3 KEPING gambaq sahaja yang menjadi. huwaaaaaaaa..nanges tak berlagulah. huhu 

Yang 9 keping lagi tu hilang. Takde gambar. Kalau anda lah.. rasa nak menangis tak? Wawa bila orang kedai tu cakap 3 keping je yang jadi..secara automatik jadi bad mood. Punye la eksited nak tengok hasil nye tapi 3 keping je yang jadi. Alahai...kesian. huhu Tapi tu lah orang cakap..untuk berjaya kita kena belajar sampai benda tu berjaya.

So..pengajaran kat sini adalah..pastikan anda tau macam mana nak pastikan yang gambar anda menjadi dan yang paling penting..jangan sebarangan hantar filem lomo anda ke kedai yang tidak menyediakan perkhidmatan or yang tidak menjual lomo. Kemungkinan akibatnye jadi macam Wawa. Maybe faktor kedai jugak kot yang gambar Wawa ade 3 keping je. *salahkan kedai lak* hehehe Untuk menyedapkan hati yang lara ni..Wawa upload jelah apa yang jadi. hehehe

kek sempena besday cik bie.. :)

yang ni xtau kat mana..huhu 

Hanya 2 gambar sahaja yang dapat di upload. Coz gambar 1 lagi sensored..so..tak dapat di upload kan. huhu Rasa diri ini sangat tidak pandai dalam bab-bab lomo. T_T 

Anyone can give me tips how to make a good + quality pic from this lomo? And ade tak siapa-siapa yang tahu kat JB ni mana kedai cuci gambar lomo yang berkualiti? huhu If tau...sila2 lah share kat sini ye.. :)

2 comments

November 17, 2011 at 11:06 AM

alahaiii ruginyaaaa...

November 17, 2011 at 11:20 AM

erm.. tu lah pasal mama gee..kte pun rasa rugi sangat2..sedih pun ade..huhu

Post a Comment