HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Aug 20, 2011

Lomo Diana f+..

Assalamualaikum..(^_^)

Alhamdulillah..last entry Wawa ade cite yang Wawa dapat hadiah dari En.Bofyie kan? So..kat sini Wawa nak share lah apa yang Wawa dpat. Ala..u ollss mesti da tau jugak kan? Tengok tajuk pun da tau. hehehe Niat Wawa kat sini bukan nak menunjuk ke apa juz nak sharing. Lagipun ni kan blog personal. So..siapa-siapa yang kurang senang or tak suke..skip je entry ni. huhu *pesanan penaja*.

Actually, dari dulu lagi Wawa memang minat giler kat lomo ni. Klau dulu time kat kolej, Wawa selalu usha lomo ni kat website The Click. Boleh dikatakan setiap kali ade product baru mesti Wawa akan usha. And hobi ni pun turut di kongsi ngan rumet Wawa, Farah. Farah pun suke benda-benda macam ni. Kitaorg selalu berangan. hehehe Kelakar lak bila ingat balik. :D

Nak dijadikan cerita time Wawa and En.Bofyie shopping kat JJ Tebrau, kitaorg terjumpe lah 1 kedai jual kamera ni. And kebetulan pulak kedai tu ade jual lomo. Kitaorg pun duk usha-usha lah. And kebetulan lagi..kedai tu ade buat promotion for Lomo 30%. Waaaa!!!! Memang masyuk. huhu Wawa memang tak pikir pape dah la terus cakap nak. Cian En.Bofyie. Padahal before tu kitaorg baru je beli kamera Nikon Coolpix P7000 kat Angsana. Boleh dikatakan agak membazir jugak lah. Tapi bila pikir balik xpela sekali sekala bila lagi kan? hehehe 





Ni time kat kedai kamera. Dok ngah pilih nak yang mana. Tapi bile nampak je lomo kaler putih ni, Wawa terus amek. Coz kat sini Diana f+ Mr.Pink da abiz. Sedih je. T_T My New Lomo.. Diana f+ Edelweiss..hehehe

i

Alhamdulillah..rezeki bulan pose Wawa dapat hadiah ni. Ribuan terima kasih kat En.Bofyie coz hadiahkan lomo ni. Next time org hadiahkan cyg lak ek.. (^_^)


p/s: Tiada niat untuk menunjuk..hanya ingin berkongsi..:)

10 comments

August 20, 2011 at 10:31 PM

untunglah ^_^

Raye ni jom join gathering raya blogger johor ^_^

Entri Terkini : Kita tak dapat beraya bersama tahun ni sayang =(

Entri terdahulu :Meriam buluh versi moden minimalis glamour

August 21, 2011 at 2:17 AM

huhu..mekaceh..i'allah..klau bekesempatan.. :)

August 21, 2011 at 2:19 AM

jeles... heuuu :P

August 21, 2011 at 2:46 PM

huhu..rezeki bulan pose meera..klau x..xdpt jgk ni.. :)

August 22, 2011 at 11:13 PM

lawaaaaaaaaaaaaaaaa
tertiba jadi suka la lomo ni la

August 22, 2011 at 11:24 PM

huhu..mekaceh.. lady yuna bila la 1.. :)

August 25, 2011 at 4:42 PM

I love lomography cameras! I own the fisheye 2, but I'm itching to get a Diana. They take such great shots x

November 13, 2011 at 11:46 AM

wahh,best best!!

November 17, 2011 at 10:31 AM

@Daisy : wow!! great. i love fisheye. huhu :)

November 17, 2011 at 10:32 AM

@syakey : hehee..sy hari tu nyaris2 nak beli lomo kaler syakey tu..klau x..same lah kite.. :)

Post a Comment