HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Aug 18, 2011

Alhamdulillah..

Assalamualaikum..(^_^)



Alhamdulillah. Now baru Wawa ade kesempatan untuk update entry. Entry semalam x termasuk ye. hehe :D Last-last-last week merupakan ujian jugak lah bagi Wawa nak-nak bulan pose ni kan. Memang rasa macam tak larat. Problem dengan sistem kat UTM untuk sambung belajar. Coz fac Wawa buat hal. Nak dijadikan cerita terpaksalah Wawa apply online balik untuk dapatkan jugak sambung master ni. Bukan pe..mood untuk keje belum datang lagi. So, sementara ada mood untuk belajar nie, kite belajar lah. :)

Ok..berbalik kepada cerita kita. Bila dapat tau je yang fac x anta nama Wawa g SPS rasa geram sangat-sangat coz berminggu-minggu tunggu. Sepatutnye fac kena lah col gitau yang nama kita tak anta & x amek. Yang geramnye dorang buat senyap je. Penat tunggu. Tapi nasib lah Farah ade kat UTM and dye lah bagi maklumat semua. Memang terhutang budi betol kat farah. Kalau farah xde kat UTM tu untuk kasi maklumat memang tak tau lah camne. Terima kasih banyak-banyak Farah. :)

Tu cerita sedih. :( Tapi now...Wawa da boleh senyum and raya dengan hati yang riang walaupun baju raya tak siap 1 pun lagi. huhu It's because Wawa dah dapat offer letter untuk sambung master. Last week Wawa g UTM amek sendiri. And bila tengok offer letter tu kat tangan sendiri, waaaaa rasa berbaloi-baloi. Yelah..hari-hari kot Wawa col SPS, Kak Zila tu suh watkan Wawa nye application. huhu 

And minggu lepas jugak En.Boyfie datang UTM dari KL untuk buka pose sama-sama ngan Wawa. Mekaceh cyg. 2 hari kat JB and akhirnye dapat bukak pose sama-sama and shopping sama-sama.  And yang paling besh En.Bofyie belikan Wawa hadiah.  Alhamdulillah, rezeki Wawa bulan pose dapat hadiah. Haaa..hadiah apa ek Wawa dapat? Erm..Wawa akan gtau di entry yang seterusnya. Baru lah ade idea nak udpate blog. Kalau x, tak berupdate lah blog sayang ni. hehe :D 


p/s: Alhamdulillah..rezeki bulan pose.. :)

4 comments

August 19, 2011 at 11:39 AM

WOW..TAHNIAH WA....Sambung master pulak..all the best! =))

August 19, 2011 at 2:57 PM

huhu..mekaceh may.. :)

August 22, 2011 at 11:43 AM

congratulation wawa :)

November 17, 2011 at 10:30 AM

terima kasih koala^bear.. :)

Post a Comment