HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Jul 25, 2011

Internet Yang Lembap.. So, Update Pun Kadang-kadang.

Assalamualaikum.. (^_^)

hehhee..gambar lme.. :P
Hai u olls!!! Still remember me? hehe Poyo je kan tanya cam2? Tapi..Yela..Wawa kenalah tanya still ingat Wawa ke x kan..coz lama rasa dah lama giler kot tak update blog ni. Hopefully, u olls still ingat Wawa lah ye..huhu  Entry kali ni sje je nak mengadu domba pasal broadband celcom yang mana kelajuannya mengalahkan siput and kura-kura. Rasa hangin pun ada. Tapi naseb lah cerita korea and game sentiasa menemani..so..takdelah rasa sangat kekeciwaan terhadap broadband ni. huhu 

Minggu lepas Wawa kerja part time kat tasik kenyir. Memang besh tapi penat tu Tuhan je yang tau. Biasalah 1st time Wawa bekerja. huhu Nanti Wawa update entry Wawa keje ye. Yang pastinye Tasik Kenyir memang cantek and sesuai untuk sape-sape yang rasa nak release tension. I'allah..nanti Wawa akan pergi sana hanya untuk bercuti and jadi guest. hehehe 

Ok lah..juz short entry..saje je nak membebel and tak nak kasi blog ni suram. Nanti Wawa akan update pasal Kenyir Lake Resort tempat Wawa keje ye.. :)

2 comments

August 8, 2011 at 12:02 AM

cubalah try maxis pula..rasanya ianya better kot...takpun streamyx jer terus...

August 11, 2011 at 10:36 AM

maxis line kat umah pun same mcm celcom..better celcom cket je..huhu ade gak cdgn nk tkr ke streamyx.. :)

Post a Comment