HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Jul 2, 2011

7 Things To Do Before I'm 30

Assalamualaikum..(^_^)

Waaah!! Lega rasanye dapat update blog. Gembila tak terkila. hehe :D Ok lah..malam ni Wawa nak penuhi request Farah Zaini pasal 7 Things To Do Before I'm 30.  Actually..dah lama Wawa taip entry ni tapi tak abiz karang coz ambil masa yang agak lama jugak lah nak pikir apa yang nak buat kan. So..kirenye fair lah ye. huhu Kite bermula sekarang ye! (^_^)

Pertama
#Sambung belajar dan ofcoz kena habis kan and dapat kan kerja secepat mungkin. Insyaallah

Kedua
#Kumpul duet then kawen and honeymoon kat Korea!! Waaaa...beshnye.. (^_^)

Ketiga
#Hadiahkan my mom barang kemas banyak2!! Nanti kalau xde duet..boleh gadai.. hehee

Keempat
#Nak ada rumah sendiri tak kesah lah after kawen or before kawen. Insyaallah

Kelima
#Cuti-cuti Malaysia and if ada duet lebih round negara omputih.. *berangan-berangan* huhu

Keenam
#Masuk kelas aerobik - untuk kekalkan badan and aweq muda , kelas masakan - senang untuk bukak restoran or cafe, kelas jahitan - senang untuk bukak butik pakaian.. kihkih  :D

Ketujuh
#Kalau diizinkan Allah..nak ada perniagaan sendiri cam cafe santai-santai like Monsta Cafe, Coffee Prince cite korea tu.. Yang mana nanti bila Wawa penat boleh rehat kat kedai sendiri sambil minum coffee yang harum.. :D


Taaaaddaaa...dah ciap listkan apa yang Wawa nak. Alhamdulillah.. ni apa yang Wawa nak buat before i'm 30. Semoga semuanya terkabul dan dipermudahkan olehNYA. Amin~~  (^_^)


p/s : Kita hanya merancang, tuhan yang menentukan. Oleh itu, haruslah disusuli dengan USAHA. :)



Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry di blog Wawa.. (^_^)
Kalau suka boleh like yo! (^_^)

4 comments

July 2, 2011 at 1:11 AM

my very first time visit! eheheheheeheh...
cantik blog wawa... merah!

hopefully semua yg dihajati tercapai.. insyaAllah... =)

July 2, 2011 at 2:22 AM

huhu..thanks dear.. i'allah.. u too!! :D

July 5, 2011 at 9:36 PM

huuuu..sy pon byk glor bnde y nk d wat bkn b4 30 bf kawen! hahahha...neway, dear thanks 4 FOLLOWING mine k =)

July 5, 2011 at 11:04 PM

hehe..same2 lah kite merealisasikannye.. :D most welcome dear.. :)

Post a Comment