HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Jun 3, 2011

We Got Married - YongHwa ♥ SeoHyun

Assalamualaikum..(^_^)

Aktiviti harian Wawa kat rumah adalah tengok cite korea. Sepanjang kat rumah masuk 3 minggu ni dah banyak cite yang khatam. Waaaaahh!!! Memang rasa diri nie hebakkkk!! hehhe :P And yang paling Wawa suke dalam banyak-banyak cite yang Wawa tengok adalah show We Got Married. U olls ada yang tau pasal show ni? Actually..We Got Married (WGM) ni show yang mana couple ni akan di kawen kan secara tipu. And selama beberapa bulan or myb tahun dorang akan bersama dalam apa jua aktiviti. 

Antara pasangan yang glamour ----- > Nickhun (2PM) & Victoria (fx), ngn yang latest Yonghwa (CNBlue) & SeoHyun (SNSD - Girls Generation). Antara 2 pasangan ni..Wawa paling suke Yonghwa and Seohyun. Tak tau knp. Tapi memang suke la. Chuaaaaaheee!!! :D Untuk WGM YongHwa & SeoHyun ni ada 52 episode and malangnye Wawa tak dapat abiz kan coz adeq Wawa tak abiz download. T_T  

Harinie tak nak tulis entry panjang-panjang. So..Wawa tinggalkan pic je la ek.. Sila lah tengok WGM ni bagi siapa-siapa yang rasa nak isi masa lapang + rasa ada feeling nak kawen tu.. Coz show ni memang sweet. Alahai..nak-nak lagi time amek gambar pakai gaun pengantin. Cuteta! hehehe ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ saranghae!!


Banmal Song..lagu Yoong untuk Hyuunn..♥♥♥

dalam train otw nk balik Busan..rumah Yoong

kat pantai..kat makan kat seagul

♥♥♥♥♥♥♥ saranghae!! (^_^)

wedding photo..love dis!! 


CLICK SINI UNTUK DOWNLOAD -----> YONGHWA & SEOHYUN WE GOT MARRIED EPISODE





p/s: sekarang WGM dah ada pasangan baru..otw nak dload..hehehe



Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry di blog Wawa.. (^_^)
Kalau suka boleh like yo! (^_^)

3 comments

June 7, 2011 at 3:00 PM

wawaaaaa dah lama gila kita x update tgk wgm, thanks for the link ^^

June 7, 2011 at 6:46 PM

owh..yeke? huhu tengok2..skrg pun dh ade couple bru..huhu wlcome.. :)

March 24, 2013 at 8:33 PM

kak wawa macam mne nak download video ni? ainul tak reti la.. tolong ajarkan.

Post a Comment