HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Jun 6, 2011

Sunshine Smile Contest

Assalamualaikum..(^_^)


SUNSHINE SMILE CONTEST.... Contest ape nie??

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN



1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:




2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:


5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:


MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

**********************************************************************************************************************

Oklah..kat atas merupakan syarat bagi Sunshine Smile Contest yang dianjurkan oleh Asyraf. Dengan rasminye Wawa join contest ni. Actually dah lama nak join. Tapi time tue seru untuk join lum sampai. So..sekarang Wawa join..hehehe 

Untuk contest ni..Wawa kasi gambar yang ceria lah kot. Coz Wawa ni klau amek gambar agak jarang untuk senyum nampak gigi. Coz rasa macam tak confident. Tapi demi contest ni..Wawa pertaruhkan gambar yang tak seberapa ni..hehe :D  Wish me luck k!!! (^_^)


But now..i'm confident with myself  because of this contest...thanks for the Sunshine Smile Contest.. (^_^)


"Senyum adalah sedekah. Senyum lah seikhlas hati kerana senyuman adalah pengubat kepada kelukaan". 


Wawa tag 3 orang kawan :







Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry di blog Wawa.. (^_^)
Kalau suka boleh like yo! (^_^)

2 comments

June 7, 2011 at 12:17 AM

thanks join =D gudluck!

June 7, 2011 at 1:33 PM

hehehe.. same2... :)

Post a Comment