HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

May 16, 2011

Hasil Kerja Tangan The Yanasensei's Yang Awesome.. :D

Assalamualaikum.. (^_^)

Alhamdulillah..akhirnya Wawa punye blog sudah terurus dengan kehadiran template baru. Chewah!! Ayat nak skema..hehehe :D Actually, Wawa hepy sangat-sangat-sangat coz dapat tukar template and ada header. Memang dari dulu lagi berangan nak blog cantek macam orang lain. And harinie alhamdullillah..tercapai juga. 

Taaaadaaaaa......template baru...hehe :)


Template baru Wawa berkonsepkan ceria gabungan warna kuning + merah. Ni semua hasil kerja tangan oleh The Yanasensei's yang kreatif and inovatif. hehe Actually, 1st time tengok hasil kerja Yana, Wawa rasa alahai..beshnye kalau dapat suh dye buat ni. And alhamdulillah..Yana bagi green light untuk terima tempahan. So, tu lah hasil kerjanya. Cantek tak? Cantek kan? *baek korang angguk laju-laju* hehehe :P

Thanks 1 again to The Yanasensei's for the awesome template. Really appreciate it. And sape yang nak tempah template or header dengan Yana, jangan malu..jangan segan..boleh email dye ye.. Promote ni!! hehehe (^_^)








p/s: Tunggu beberapa bulan lagi baru tukar yg baru..hehehe




Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry di blog Wawa.. (^_^)

3 comments

May 16, 2011 at 1:33 AM

thank you sbb pilih The Yanasensei's. :D

May 16, 2011 at 8:45 AM

same2 yana..hehe :D

May 16, 2011 at 11:46 AM

merah menyala....terang dan berani....cantek...

Post a Comment