HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

May 14, 2011

Hangout Time : The Scandalist

Assalamualaikum.. (^_^)


Pada entry yang lepas, Wawa ada cite pasal Monsta Cafe yang besh tu. So, kepada siapa yang belum baca..boleh check in kat SINI. :) Ok..untuk kali nie Wawa nak cite pasal The Scandalist lak. 2nd place yang kitaorg pergi hari Sabtu lepas. Tempat ni area pasar karat JB. Dan akhirnya tercapai jugak nak pergi The Scandalist ni.

The Scandalist ni tempatnye agak tersorok sikit. Tapi takdelah tersorok banyak. Cuma u ol kena pandai cari dan dekat dengan Roost Cafe, JB. Siapa yang dah pernah sampai, mesti tau tempat ni. huhu Actually, The Scandalist ni menjual barang-barang vintage. And kebanyakkannya RM5-RM20. And memang barang-barang dye semua cantik-cantik. Sampaikan rumet Wawa pun beli kat situ. Wawa jelah yang tak beli coz takde size. huhu

Ok..jom kite tengok apa yang menarik kat The Scandalist lak yo!!!


sampai-sampai je trs terjah..huhu
Antara barang yang dijual kat situ baju, accessories, beg, kasut and banyak lah. Dan yang pastinya murah. Berbaloi-baloi..huhu 


Pilih mana yang nak..murah-murah!!! 

Ado yang berkenan ke? huhu
Buaian yang Wawa duduk ni kat bahagian dalam Scandalist. Coz dye ada 2 bahagian. Bahagian 1st gambar kat atas tu. 2nd space ada baju-baju vintage, seluar jeans, skirt and baju yang cantek-cantek. Mostly RM5-RM20. Murah kan? (^_^) And decoration pun cantek..suka lah! hehehe 


Menunggu yang laen membeli-belah..huhu

Ada baju + scarf + beg + kasut.. :)

Penat ye?? huhu
After that kitaorg gerak g pasar karat JB. Dah lama tak g sana. Siapa yang belum g..boleh lah pergi yo. 






p/s: Banyak lagi ropenye tempat kat Jb ni Wawa tak g walaupun dah 4tahun duk cni..huhu



Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry di blog Wawa.. (^_^)

2 comments

May 14, 2011 at 12:21 PM

aish...jalan2 je taw...iskh2...
bw here
usha la baLIk
http://simpleasfiq.blogspot.com/
kaLu sudi foLLow la ye?

May 14, 2011 at 12:50 PM

hehehe..bagus perkembangan minda.. :P
ok...thanks dtg cni.. :)

Post a Comment