HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

May 10, 2011

Hangout Time : Monsta Cafe

Assalamualaikum.. (^_^)

Alhamdulillah. Hari Wawa dah anta PSM untuk jilid. Esok kata nye dapat amek. And pastu dah boleh minta tanda tangan SV. Yeyeye!!! And dah boleh submit kat pejabat. Nasib sempat ciap & jilid semua. Tak sabar rasanya nak tunggu yang dah dijilid. Nak tengok hasilnye..huhu

Oklah. Sambil tunggu roomate datang amek untuk maen badminton, Wawa update blog la sikit. Lagipun dah lama tak update. huhu Last Saturday, Wawa, Farah, K.pah and K.ai plan g jalan pusing-pusing JB coz K.pah akan balik pada hari Isnin yakni malam semalam. hehe :D So, ktorg pun plan lah tempat 1st kena pergi JJ Bukit Indah, Monsta Cafe and The Scandalist. Semua plan ni actually plan yang dah lama rancang but..baru hari tu dapat realisasikan. huhu


Bermula perjalanan.. vrooomm... 

Kitaorg mula jalan di JJ Bukit Indah. Tapi kat situ tak banyak amek gambar coz malas nak kuarkan kamera. huhu SO, kita proceed kepada cerita sebenar. Next trip ke MONSTA CAFE. Siapa orang JB yang pernah ke Monsta Cafe ni mesti dah tau apa yang uniknye. 


Actually, ni 1st time Wawa and the geng g sini coz b4 ni takde masa. And memang teruja sangat-sangat-sangat. hehehe Decoration Monsta Cafe ni memang lawa habis. Tempat pun nice and makan pun sedap. Yummmy!!! huhu Kat sini ada perkhidmatan if korang nak wat farewell party ke, sambut hari jadi ke..or apa-apa event lah..cafe ni ada provide kan. Siapa yang belum pergi..boleh lah pergi. And siapa yang nak tahu pasal cafe ni boleh tengok kat FB page.. 

Let's check apa yang kitaorg buat kat sini.. 



Kat atas tu dye punye loga utama cafe. Apa yang dapat Wawa katakan decoration memang cantek habiz. Tempat ni 2 tingkat. SOo, u ol boleh pilih nak duduk kat atas or kat bawah. And yang besh ada tempat makan kat luar dengan pemandangan yang cantek.hehehe Jom kite tengok menu apa yang sedap untuk diorder...hehehe  

buzy nak pilih apa nak minum..hehe
buku menu yang besau benor nyo..
sambil tunggu mknn sampai..bergambar jap..

Jeng-jeng!! Minuman yang kitaorg pesan dah sampai..Nampak besh kan? Haaa..memang besh pun..huhu Jom kite kenal apa nama minuman ni.. yummmy!!! (^_^)

Deep Sea..bila minum rasa nyaman je..
Cappucino bentuk tulip..lawa kan? :)
Moccha Frappe.. paling besh..huhu
Cappucino jugak.. Yang ni Wawa punye..teddy bear..hehehe :)

Apa yang kami order..yummy!! :D
Jemput makan.. :)


Ok...da kenyang makan, kitaorg pun bergambar lah kat situ. Oh lupe nak inform yang kitaorg duk kat bahagian atas. So, banyaklah sikit entertainment yang kitaorg buat. Kat situ juga ada tempat mainan untuk kanak-kanak if ade yang bawak anak-anak kan.. SO, parent tak pening kepala nak jaga anak dorang..hehehe  Jom jadi kanak-kanak.. (^_^)


Dalam kotak pun jadilah..hehehe :P
Berangan sejenak.. :P
Kat bahagian luar tingkat atas.. 

Dah selesai makan + bayar bil...time untuk balik. Memang seronok habiz kat sini. Pasti after ni akan datang lagi. Tapi bila tu yang tak tahu. Huhu  Seee ya..nantikan entry pasal The Scandalist pulak yo!!! hehehe 



p/s: Tinggal beberapa hari je lagi kat UTM ni..sedih plak rasa..huhu



Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry di blog Wawa.. (^_^)

2 comments

May 11, 2011 at 10:40 AM

ju pown nak p jugak..b4 balek...
lame plan mmg xder mase..
huhu~

May 14, 2011 at 11:50 AM

huhu..g la jue..ajak pakcik g sne..besh..hehehe

Post a Comment