HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Apr 19, 2011

Weirdobytes.com Vs Miszwawa.com???

Assalamualaikum.. (^_^)

gambar nak besau-besau kan? :P

Selamat malam. Kawan-kawan ada rasa rindu Wawa tak ? hahaha Perasaan kan budak ni? hehe Alhamdullillah...akhirnye blog Wawa beroperasi kembali setelah berlakunya penukaran dari Blogspot ke Dot com. Bukan tak dapat bukak macam Cik Epal punye tu ye..hehe ni tak leh bukak coz under maintenance. Ni bukan riak atau apa ye..Wawa sekadar nak berkongsi kegembiraan ni.. harap maklum ye.. :)

Rasa macam dah lama je tak bukak blog. Padahal baru sehari kot. Ngade kan? huhu And akhirnya tadi  Mr.Hubby gtau yang Miszwawa.com dah dapat bukak. Yabedabedooo!!! Akhirnye blog Wawa da dapat bukak and dah elok. huhu Suke-suke-suke-suke lah!! =)

Oklah..kat sini Wawa nak share lah perkhidmatan yang Wawa gunakan untuk tukar Blogspot yang dulu ke Dot Com sekarang. Wawa gunakan perkhidmatan dari Weirdobytes.com yang mana menawarkan domain yang murah. Actually, pasal domain termurah di Weirdobytes.com ni dah di promosikan oleh Yoy's Network. And perkhidmatan yang diberikan memang murah lah. 

So, kepada kawan-kawan bolehlah dapatkan perkhidmatan dari Weirdobytes.com ni coz harga yang ditawarkan serendah-rendahnya. Only RM28.80 kawan-kawan boleh dapatkan domain .com/.net/.org untuk setiap tahun. Selain tue, mana-mana students pun boleh dapatkan Domain+Hosting coz Weirdobytes ade sediakan Student Packages! Hebatkan? hehe Jom clik ramai-ramai! (^_^)



p/s: terima kasih untuk Miszwawa.com..love it!! (+_+)

2 comments

April 20, 2011 at 1:13 PM

cantek u skrg

April 20, 2011 at 2:27 PM

hehehe..xdela..bse2 jela..masih seperti dulu.. :)

Post a Comment