HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Apr 12, 2011

Wawa Di Dunia Fantasy?? :D

Assalamualaikum.. (^_^)


Camat Pagi semua. :) Hari ni cuaca baik sekali lagipun hari nie Wawa tak de class pagi. Tu yang baik tu..hehee Semalam tak dapat nak update blog coz agak bz semalam nak ciapkan PSM untuk anta kat penyelia. Dan Alhamdulillah..akhirnye ciap jugak PSM Wawa + binding semua-semua2..Tapi belum anta lagi lah coz penyelaras Wawa tak datang kerja semalam. Cuti kot..huhu

Ok lah..actually ni entry untuk Cik Lululalalengleng coz da buatkan PICTURE DUNIA FANTASY yang diwar-warkan kepada sekian alam. hehe Cik Lulu janji nak ciapkan keesokannya after Wawa post pasal kebajikan dye. Siapa yang belum tau..BACA sini ok? :D Dan seperti yang dijanjikan..esoknye da ciap. Memang cepat betol kerja Cik Lulu ni + awesome + mantap. Bile Wawa tengok je hasil yang dye wat.. Wow!! cantek nye..bukan Wawa tapi hasil yang dibuat tu cantek.. Then, Wawa tunjukkan lah kat rumet + kawan2.. semua jelez tau...huhu Jom kite tengok hasilnye... TAAAADAAAAA!!! 

Dunia Fantasy.. hehehe :D

i loike it...(^_^)

Terima kasih Cik Lulu coz dah buatkan yang ter'AWESOME' kat gambar Wawa. Wawa appreciate sangat!! Next time...boleh lah buat lagi kan??? hehehehe :D

SO,,kepada siapa-siapa yang nak gambara macam Wawa..boleh lah terjah blog CIK LULU ni ye..berbaloi-baloi... :D




p/s: hari nie hati bunge-bunge..nape ek? hehe (^_^)



2 comments

April 12, 2011 at 1:50 PM

trima kasih..!!

April 12, 2011 at 5:50 PM

same-same.. :)

Post a Comment