HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Apr 10, 2011

Senam Pagi.. :)

Asslamualaikum.. (^_^)


Hari ahad wajib bangun awal seawal jam 7 pagi. Gara-gara aerobik ke Mutiara Rini. So, sekarang ni agak rajin ke sana. Lagipun, bagus bangun awal-awal + wat senaman ni. Ni pun Wawa baru je sampai bilik. Coz tadi after aerobik + maen badminton kat Mutiara Rini, g makan dulu kat tempat biasa. Hari nie sedih coz tak dapat nak makan roti jala yang besh. N Mr.Hubby tak dapat makan nasi dagang. Kempunan lah nampaknye budak tu...huhu 

Hari nie Wawa join aerobik dari awal sampai abiz coz last week tak sampai separuh jalan dah berenti. Bukan kerana tak larat or penat ok? Coz pengajar aerobiknye kurang besh. Besh tu besh. Tapi kurang cikit coz guna step yang sama je. Wawa ni dah lah cepat boring. SO, tak sampai separuh dah berenti. Tapi naseb lah hari nie follow sampai abiz. huhu 

Ok lah...da abiz da update laju-laju. Nak sambung buat keje laen lak. Nanti bile rajin update lagi. (^_^) Gambar yang diambil pada minggu lepas coz hari nie tak bawak kamera. So, ada budak kecil comel yang ikut aerobik ngn kitaorg skli..hehehe :)







Eh..ni zapin ke shuffle? Dua-dua sekali la kot...hehhe :P



p/s: kredit to Haizatt Abdul for the pic..huhu :)

2 comments

April 10, 2011 at 9:38 PM

hehe..comel jer wawwawawa...

April 10, 2011 at 11:08 PM

hehe..wat malu je ade la..:P

Post a Comment