HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Apr 10, 2011

PICTURE DUNIA FANTASY by Lululalalengleng

Assalamulaikum.. (^_^)

Before pergi jauh nak teroka ni.. Wawa nak tanya kawan-kawan dulu..kawan-kawan tau dak sapa budak lululalalengleng  ni? Ala..yang wat gambar Cik Epal dan Yuyu Zulaikha jadi kiut miut tu? Kenal dak? Haaa..kenal  pun..Bagus lah kalau kenal..camtu tak yah lah Wawa nak perkenalkan Cik Lululalalengleng ni lagi ek..huhu 

Act, tadi g blog Cik Lululalalengleng ni and baca lah entry pasal PICTURE DUNIA FANTASY. Dye ada offer untuk editkan gambar fantasi macam Cik Epal dan Yuyu Zulaikha tue.  Baikkan Lululalalengleng ni? hehehe Kalau nak suruh dia buatkan boleh je, tapi before tu..kena lah wat entry pasal Cik Lululalalengleng ni sikit. :D

PICTURE DUNIA FANTASY..

Wawa kenal blog Cik Lululalalengleng ni pun dari blog Cik Epal coz Cik Epal ada mention pasal hasil kerja lululalalengleng ni. Bile tengok pe yang lululalalengleng da buat kat Cik Epal memang awesome. Cantek!! (Tak tipu ok!) So, Wawa pun masuk lah blog lululalalengleng ni dan jadilah follower dye yang ke berapa tu tak tau lah. Coz time tu dah ramai dah follower dye..huhu So, from that time, Wawa selalu lah jugak check in kat blog dye ni tengok hasil kerja yang dye buat and memang kagum. Bila je Lululalalengleng ni ade offer kebajikan yang dia nak buat ni..Wawa pun amek lah kesempatan ni untuk join. hehehe 

So, kepada gugurlz + boboy yang ingin kan gambar cantek + kiut miut macam Cik Epal, Yuyu Zulaikha dan Lyaa Suriany...jangan lupe untuk follow Cik Lululalalengleng ye...dan yang pastinye jangan lupe untuk join..berbaloi-baloi!! hehe :D 




p/s: 1st time ni wat review psl blog org laen.klau ade slh silap harap di maafi..(^_^)

2 comments

April 10, 2011 at 5:40 PM

muahahaahahahaha.i like wawa...
sok siap yer.. siap wat entry utk wawa yaa.. minta izin ambik gmbar.^_^

April 10, 2011 at 6:59 PM

hehe...mekaceh..maaf la klau ade yg terlebih or terkurang ye..
ok..boleh2..diizinkan..hehe :D

Post a Comment