HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Apr 15, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby.com

Assalamualaikum.. (^_^)

Salam Jumaat dan salam bersolat jumaat kepada kaum adam dan juga kaum hawa. Ok lah..tanpa membuangkan masa, dengan ini saya mengumumkan...esok hari SABTU!! Cuti-cuti!! :D Takdelah main-main je.. (^_^)

Oklah..tadi g lawat blog MiszLullaby yang comel and tengok bakal doktor dari Moscow ni ada buat giveaway pulak. And ofcoz giveaway nya dari Moscow jugak. hehehe Ni 1st tym Wawa join giveaway dari mana-mana blog. Rasa nervous pun ada coz ML a.k.a Miszlullaby akan buat macam cabutan bertuah gitu. huhu Ok antara syaratnye adalah kena wat entry pasal ML ni. Nak kena wat betol-betol ni..huhu 


Giveaway yang ML buat ni sempena untuk dye meninggalkan tempat belajarnya di Moscow. ML ni amek medic kat sana sama dengan kawan Wawa. Tapi Wawa tak sure lah ML ni satu uni or tak ngan kawan Wawa tu. huhu Dan yang pastinye balik ke Malaysia nanti ML akan menjadi doktor + menjadi isteri coz ML ni da bertunang. hehehe Sje je nak mention kan? :D  Kalau dulu ML cakap dye kasi makeup untuk giveaway yang lepas..tapi kali ni ape ek..kawan-kawan agak apa ye? huhu Sama-sama lah kita tunggu yo! :D

Kepada ML, Wawa doakan semoga ML  sentiasa sukses dalam pelajaran dan juga kerjaya yang akan datang nanti. And yang pastinye Wawa suke gambar-gambar tym ML travel coz i love travel too!! Jelez.. :D

So,,kepada kawan-kawan yang nak join GIVEAWAY FROM MOSCOW by MISZLULLABY ni..boleh lah join dengan kadar kelajuan yang minimum..biar lambat asalkan selamat..hehehe :D Untuk memenuhi syarat last, Wawa tag 5 orang kawan yang Wawa rasa comey + ngetop. Join yo..jangan tak 
join..hehehe :D 


So, sekian sahaja persembahan kita pada hari ni..jumpa lagi di hari dan waktu yang sama. Stay Tune!! hehehe



p/s: harap-haraplah tiket flight g Moscow! hehehe jgn mare yo ML..:)

4 comments

April 20, 2011 at 2:54 PM

wahh~macam best~
gudluck wawa

April 20, 2011 at 8:54 PM

huhu..mekaceh jue.. :)

April 30, 2011 at 1:42 PM

eh eh dia pun join..ngee..good luck..

April 30, 2011 at 9:32 PM

hehe..gud luck 2 dear.. :)

Post a Comment