HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Apr 26, 2011

Bunga-Bunga Cinta - Mihrab Cinta

 Assalamualaikum.. (^_^)

Awal pulak rasa hari nie update blog. huhu Tapi takpelah coz petang nanti Wawa ada exam 1st paper. So, kena study la yo. huhu Semalam makan nasi lemak kat blik member dye pasang lagu bunga-bunga cinta dalam cite Mihrab Cinta yang indonesia tu. Penyanyi yang comel Asmirandha dengan Dude tue. Mesti u ol lagi tau dari Wawa kan? huhu Tapi takpelah.. kat sini Wawa nak share lah lagu dye. And sekaligus nak jadikan music background untuk blog ni. Coz lagu dye besh. Ske3!! hehehe

Ok lah. nak sambung study. Kat cni Wawa share kan youtube lagu ni yo. Kalau nak dengar lagu ni boleh lah check in kat blog Wawa hari-hari. *promote apa?* hehehe :P








p/s: Layan lagu ni dari malam sampai pagi. Dari pagi sampai malam. hehehe :P



Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entry di blog Wawa.. (^_^)

2 comments

May 3, 2011 at 1:31 AM

dah follow :D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

August 20, 2011 at 3:46 PM

tq.. :)

Post a Comment