HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Mar 15, 2011

Nasi Minyak Cik Dewi, Cendol & Durian.. (^_^)

Assalamualaikum..

Malam ni mood agak baik dan bagus walaupun aku sekarang memang buzy-buzy giler untuk siapkan draft PSM. Tapi aku masih lagi ade mase untuk maen game My Shop kat FB..ape ke teruk nye kome ni? hehehehe  Ala...lantok lee..release tension kot..hehehe Tengok! Aku da merepek yang bukan-bukan da..huhu

Oklah..Actually, aku nak update cite pasal hari Sabtu minggu lepas, 5/3/2011..Rombongan Cik Kiah ke Majlis Kawen our lecturer, Cik Dewi. But now da tukar status jadi Puan Dewi. So, pasni class aku kena panggil Puan Dewi. Da xde Cik Dewi da. Huhu.. Memang meriah gler dye punye weeding. Dengan Pelamin yang cantek, dengan makanan yang sedap. Memang berbaloi-baloi tak makan lagi pagi tu. hehehe Tapi nak sampai ke rumah pengantin, kitarong, 5 buah kete yang pergi ni, siap sesat lagi. Pilot bawak round-round pusing kampung cine..hehe Tapi Alhamdullillah..akhirnye kami sampai dengan jayanya.. So, jom cuci mata ek.. (^_^)

Dalam kete b4 smpai..tema aku hari 2..merah..hehe :)

Cik Kiah & Pak Kiah tak sabar nak makan..lapaq..hehehe


Dan-dan kitaorg sampai, Puan Dewi kami baru je lepas bersanding dan kuar untuk makan beradab dan sesi potong kek. Kami yang sampai-sampai je memang teruja giler tengok Puan Dewi coz cantek sangat. Pengantin...ofcoz cantek kan. Berseri-seri gitu..hehehe :) Aku memang excited giler la dengan pelamin dan kek Puan Dewi. Dah la lawa. Jelez gitu. Dan yang paling jelez kawan aku yang i'allah pasni akan ikut jejak langkah Puan Dewi. Coz tema dye nak sama dengan Puan Dewi. hehhee 

SELAMAT PENGANTIN BARU PUAN DEWI & SUAMI.. (^_^)



So...sekarang tym makan dan amek berkat k..hehhe Manalah tau pasni kitarog lak kan? hehehe *mode: gatal* (abaikan) :P

mereka yang lapaq..bukan saya ye.. :P

semua muke excited nak amek berkat...sabar semua ye..hehehe

ok la..Cik Kiah nak balik da..da kenyg..hehehe

Next destination... CENDOL + DURIAN!!! yummy.. :D

Durian yang dibelanje oleh Afiq a.k.a BF Wani, my coursemate. Actually hari itu, anniversary dorang. Tue yang Afiq belanje n baru tau yang BF Wani ni seorang yang agak kelakar. Memang happening r time ktorg makan.huhu Dan yang pasti...CENDOL yang kitaorg makan mmg sedap.. YUMMY!! Let's check it out!! :P

tak sabar nak makan cendol ye? sabar ek...hehee

muke penat tggu..tapi wat2 cool..hehe

aktiviti membeli durian..pilih-pilih..jgn x pilih..

DURIAN + CENDOL = ENAK!!! hehe

penuh kenikmatan x? hehe

Ok...perut pun da kenyang kan? Time untuk balik..tak kan nak menempek lama2 kat cendol tu..sian orang lain yang datang nak makan xde tempat..hehehe BYE..BYE!! hhehe




p/s: kenangan yang tak kan dilupakan.. :)

2 comments

March 28, 2011 at 5:38 PM

:)

Post a Comment