HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Mar 11, 2011

Dinner Terakhir...

Assalamualaikum..


Sekarang ni jam kul1.48 pagi. Aku lum tdo g. Mate tak ngantuk. Nasib esok xde class..huhu Rumate aku da lama da tdo. Besh gler kot. Dah la ujan sekarang ni. Memang syok habis r..huhuh

Ok..back to topic..last weekend 5/3/2011..budak course aku ada dinner dan semestinye aku pun pergi jugak. hehe Actually..dinner ni adalah untuk kami, iaitu tahun 4 yang tinggal bape bulan je lagi nak grad. Kiranye ni macam dinner untuk say hye bye bye la..hee  Dinner ni memang dah jadi 1 tradisi course aku untuk hantar senior-senior bla dari UTM..hahaha Juz kidding. Tak de lah sampai macam tu sekali kan? huhu
Dinner kali ni buat kat Hotel Blue Wave, JB. Kat tepi pool lagi.. a.k.a kolam mandi. Tapi yang pastinye takde pompuan yang pakai bikini or mandi. hehehe Lupe nak cakap..tema malam tu Glitz & Glamourous..Tapi aku pakai tak glamaour n glitz pun..hehehe

Dinner ni stat kul 8.30. Tapi aku n yg laen smpai lambat cket. Ala lambat pun 5 minit je kot. Tu pun rumet aku da pecut 120...hehehe Sampai-sampai je doa makan da abiz baca. Tak sempat nak join skli. huhu Sebelum amek makanan, bergambar dulu. Itu yang penting.


Moh le kite makan yop!! hehehe



Malam tu ade aktiviti cabutan bertuah. Dan seperti biasa, aku tak bertuah. Orang laen yang bertuah.hehehe Then, ade nyanyi solo & band tak silap. And ade penyampaian anugerah untuk budak2 tahun 4 yang berkaliber. Antaranya rumet aku yang dapat. hehehe besh ?

Inilah rumet saya yang comey dapat hadiah tu. cantekkan mate dye?  :D

Actually banyak lagi aktiviti yang ada pada malam tu..tapi aku ingat-ingat lupa la..bukan pe..tym semua orang duk dalam dewan dengar or tengok aktiviti..aku & yang laen g kat pool amek gambar. Bukan apa, nanti pas abiz majlis tak nak lah crowded ngan yang laen nak amek gambar kat pool kn? And seriously pemandangan malam di JB memang cantek. Dari atas bumbung kat pool tu boleh tengok bandar JB. Memang cantek. Oh..lupe lagi. Act, Hotel Blue Wave ni kat area Stulang. So, sape yang nak wat event kat cni..ok lah. quiet good n besh. Yang penting ade POOL!! hehehe :D 

Ok la..malas dah nak membebel panjang2...nak tdo da..so..b4 berpisah..layan jela gambar entah besh entah tidak..hehehe  Nyte everyone!! 







p/s: presentation harini besh..^_^ nyte everyone.. :)

2 comments

March 13, 2011 at 6:27 PM

sume sweet~~~ (:

March 14, 2011 at 10:52 AM

mekaceh Shafika.. :)

Post a Comment