HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Feb 5, 2011

Edited!!

Assalamualaikum & Selamat pagi..

Sekarang da kul 12 lebih tapi mata tak ngantuk pun lagi coz petang tadi aku da tdo banyak. hehhe Da lme rase nye tak tido petang. Memang nyenyak abis la..huhu

Siang tadi aku hanya duk kat rumah tanpa membuat apa-apa. Nak buat asemen malas. Padahal bukan main banyak lagi. Duk umah memang malas gler.  And boring punye pasal aku pun meng'gode' la my lappy tengok gambar-gambar lama and gambar pergi Beijing. Dan berlaku la peng'editan' di situ. Takde lah lawa. Tapi aku suke edit mengedit ni. Dan memang akan menjadi satu kewajipan untuk aku mengedit gambar before upload. Coz i love it!! :D So..tengok la hasil editan sy ye..hehehe :D




1 comment

March 5, 2011 at 12:31 PM

Ini Bukan Spamm !!
Blog Walking..
Visit Back Please..

Hacker Blitar Sejati™..
NEO DEEVRO™..
BACEMGAKURE™..
DEEVRO™ IS CRIME !!
BLITAR™ WAE..

tHnKz 4 Visit.. ^_^
salam Damai dari Blogger BLITAR..
Untuk Tukar LINK silahkan Klik Link INI..

Post a Comment