HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Jan 2, 2011

Selamat tinggal Malaysia...

Asslamulaikum dan Selamat petang..
Hari ini aku post entry pada waktu petang coz biasanya aku akan wat entry pada sebelah mlm..tapi..kali ini belah petang... Berteman kan petang yang redup dan angin sepoi-sepoi bahasa arab..agak menyamankan...

Selamat Tinggal Malaysia? 
Eh....nak g mn? tak nak duk malaysia da ke? tak kan la tak nak duk kot..bola sepak Malaysia menang tu..ade kaitan ke? hehehe
Ishhh...kepoh la..ni yang aku gtau ni.. Actually, aku akan berangkat ke Beijing, China untuk vacation kelas aku untuk kali pertama ke luar negara @ oversea. Kan aku da mention last entry kan? Tu la..tak baca kan? erm..xpe2..aku tak kesah...memang da tau xde sape nak baca.. hahaha... Ada aku kesah.. :P

Ok..flight aku pagi esok kul 8.30 am kat LCCT..so, malam ni kelas aku akan berangkat ke sne dalam kul10 and akan sampai lam kul 3am..pastu lepak la kat LCCT tu sampai kul 7.30am. Coz aku kena masuk before kul8.30..klau tak, aku akan di tinggalkan...oohhh...tidak!!! huhu

Macam-macam perasaan ada. Seronok, excited, sedih, mendebarkan pun ade... Coz pertama kali nak ke luar negara. Pape pun, barang da packing. And tunggu bas malam ni je untuk ke LCCT. Memang besh g2!!!
ok la..da tak tau nak merapu pe...kite jupe seminggu kemudian. Akan aku update dengan pengalaman aku kat sana nanti... adios!!!



p/s: sekarang China winter..so, boleh maen ski n salji...hope so!! hahaha :P

1 comment

February 22, 2012 at 1:25 PM

xpa pu3 dah baca :)

Post a Comment