HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Oct 2, 2010

Sekitar Bulan Syawal....

Assalamualaikum..

Alhamdulillah...akhirnye jari jemari ku dengan rela hatinya menari atas keyboard untuk membebel..agak lame tak post kan pape kat blog ni..bukan pe..agak bz sikit sejak balik u ni..macam-macam yang di catchup nye..tp...
masih lagi buat bodoh n MALAS!!! haih wawa..wawa..apa nak jadi la dengan ko ni...ish...shushh..jauh-jauh...
malam ni bukan nak cite pasal study..nak cite pasal event di bulan syawal ni..

sejak balik utm 2  minggu yang lepas..banyak sangat aktiviti aku lakukan..banyak ke? sampaikan makan tak lena..tido tak kenyang..mandi pun tak basah kepala..hahaha lawak la tu? perasan je lebih..hahaha ok..aku start cite la..klau tak..lagi la aku melalut entah pape kan? huhu

aku mulakan dengan perjalanan ke Batu Pahat di sebelah pagi dan open house rumah achim di sebelah petang pada hari Sabtu, 25/9/2010. ke batu pahat mempunyai tujuan iaitu untuk mengambil kamera slr 500D yang baru di beli oleh En.bf..perkara yang tak dirancang  berlaku kerana Haura kwn En.bf tak dapat menghantarnye ke JB..so..kami berdua yang comel ni..gerak la ke BP jam 8 pagi..huhu perjalanan memanggil masa 2 jam pergi dan 2 jam balik..amat menggembirakan bcoz dapat jalan2..dan yang paling penting dapat bergambar...akhirnye sampai juga aku ke BP...hehehe

open house umah achim pn tak rancang..sbb aku ingt kn En.bf tak nak pergi..so..aku pun wat bodo jela..skli time aku ngah sonok-sonok masak megi..dapat la coll cakap nak g open house..klau aku tau..tak de aku masak megi..hehehe pape pn..nasi minyak dan mee soto...BESH!!!!

menunggu haura dtg..kite bergmbr dulu..huhu 

gedix!! hehehe
tabik spring!! :P
3 wajah yang same..huhu



 akhirnye..

i love dis pic!!! kredit to En.Bf.. (^_^)
next event :  open house rumah kak zaza..cosmate aku..open house dia hari Ahad..26/9/2010..kitaorg gerak dengan 2 buah kereta..8 orang..gerak dalam pukul 2.45 dengan hujan yang mencurah-curah..hari yang panas..ropenye hujan di tengahari..hehehe

dalam perjalanan nak ke umah k.zaza..kitaorg tersepit dalam kesesakan bernafas...eh..bernafas lak..bkn bernafas..tapi kesesakan lalu lintas..tapi kirenye kesesakan bernafas gak la kan? kihkih ktaorg kat dalam kereta ni..bukan maen lagi jadi wartawan..macam versi ade...excident la..lori terbalik la..lori tersadai la..tapi...tup-tup tengok...tak de pape..bengang tuhan je yang tau...tu yang sampai umah k.zaza terus serbu makanan tu..dah la ade my pebret...apa lagi...bantai makan r...lepas itu...bergambar x ingt dunia kan..huhu layan jela gmbr ni ek..hehehe

berposing bukan maen lagi...huhu


udang yang sedap..btol ke ayt? hehehe

bergambar b4 balik..huhu

next event lg : KONVO NANA!!! pergh!!! mmg tak dapat nak kata kan dengan ucapan..bcoz tanggal 27.9.2010..nana telah menjadi graduan UTM...tahniah nana..:D aku yang datang 1st untuk tggu nana rasa sebak dan terharu coz rasa sedih sangat2..tengok budak2 kuar dari dewan dengan masing-masing ade medal emas..dan mak bapak dorg dtg peluk cium..pergh!!! mau x menangis aku tengok..huhu xpe2..aku tabahkan hati..ade 1 sem je lagi..pasni aku pn da GRAD!! yeah!! huhu..
xnk cakap byk..layan la gmbr2 ye..hehehe :D

congrate nana cyg!! :D
we're GT members..huhu :D
nana & anip... :)

last event : Open house rumah my lecturer...Cik Ruby & Dr.Katty...open house yang besh 10x sangat..coz bergambar lagi banyak dari makan...hahahahaha dengan ada nya SGT yang gedik-gedik..maka terjadilah gambar-gambar yang meletop..kau mmg debom!!!
untuk open house rumah cik ruby..tak banyak yang nak di bebel kan..so..tgk gambar je la ye...hehehe :D

dimulakan dengan ketibaan datin-datin SGT.. :D

start bergambar..makan lum lagi..huhu

kita makan dlu...yeah!!! :D

peace!!!...hehhe



at least but no least....jeng3!!! hehhe

it's me!!! <('_)

sekian...buletin tv wawa..hehe :D

1 comment

October 8, 2010 at 8:43 PM

bice pict :)

Post a Comment