HOME DASHBOARD ABOUT TRAVEL FOOD EXCHANGE

Oct 25, 2010

::Photoshoot::

Selamat berhari minggu kepada semua..walaupun esok dah hari isnin..masih boleh wish selamat hujung minggu kan? coz belum jam 12.00am..hehehe :P

minggu ini agak bz dengan kerja-kerja yang bertimbun..macam-macam aktiviti yang aku kena handle..PSM nye, VIVA nye..memang menakutkan dan hampir membuatkan aku bernyawa separuh nyawa ikan..membuatkan aku sesak nafas..and next week.. 28/10/10..hari yang membuatkan aku menjadi separuh tidak betul coz that day..i will present my topic to panel...and yang beshnye..panel ini lak KILLER panel...doakan everything ok dan aku dapat present dengan jaya dan maju nye.. (^_^)

so..untuk menghilangkan tekanan aka STRESS yang melanda..aku pn merancang lah pergi menembak dengan En.Bf..hari 1st menembak...kat Taman Mutiara Rini..time ktaorang gerak ke sana dah pukul 6 lebih coz En.Bf keje that day...so..kena tunggu sampai siap keje lah..huhu oleh kerana kelewatan yang melanda, and hari pun dah nak hujan..maka...gambar yang diambil pun hanya lah sedikit sahaja..and tambah lah pulak ngan new talent yang pemalu..hahaha  :P
2nd time..kat Tasik UTM je..apa susah..photoshoot dalam u je...senang keje..tak yah nak kuar..hehehe act, plan nak wat kat balai cerap..tapi..oleh kerana ramai sangat pen'joging' setia..maka new talent ini pun malu la sekali lagi..ntah pape je kan? huhu
eh...apa la aku merepek banyak sangat ni ek..so..mls nk membebel banyak..tgk la gmbar2 ni..besh n x besh sangat la brader...kuikuikui.. :P

macam macho lak rase...haha :P


edisi hitam putih..


1 comment

February 22, 2012 at 1:17 PM

kiutnya :)

Post a Comment